Neler Yeni

Turkcell superonline kopma sorunu

egeyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ege agar
Merhaba yaklaşık 1.5 ay önce turkcell superonline aldık,daha doğrusu baabm aldı.Herneyse paket 100 megabit olan paketti bir sıkıntım var,ben kişisel bilgisayarımda herhangi bir indirme yaparken,bazen video izlerken vesaire,internet kopuyor girmek için bilgisayarın internetini kapatıp açmam gerekiyor ve ayrıca 100 megabitten maksimum 40 megabitine erişebiliyorum.Bu konuları çok bilmiyorum yardıma ihtiyacım va.r.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin
Merhaba yaklaşık 1.5 ay önce turkcell superonline aldık,daha doğrusu baabm aldı.Herneyse paket 100 megabit olan paketti bir sıkıntım var,ben kişisel bilgisayarımda herhangi bir indirme yaparken,bazen video izlerken vesaire,internet kopuyor girmek için bilgisayarın internetini kapatıp açmam gerekiyor ve ayrıca 100 megabitten maksimum 40 megabitine erişebiliyorum.Bu konuları çok bilmiyorum yardıma ihtiyacım va.r.
Kullandığın Ethernet kablosunda sorun olabilir. Anakartın nedir? Modemin içinden çıkan kabloyu bilgisayara takıp deneyebilir misin?

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet
Turkcell superonline müşteri hizmetlerini ara

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,606
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Onu bize değil müşteri hizmetlerine sorman daha iyi olur.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Wifi ile mi bağlanıyorsun, kablo kullanmıyorsan kullanmanı öneririm ciddi derecede fark ettiriyor.

Top Bottom