Neler Yeni

Turkcell Superonline müşteri hizmetleri kaça kadar açık?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
Hocalarım bu neyse bu superonlinenın müşteri hizmetleri sitesinde 7/24 açık yazıyor ama emin miyiz yarım saatir bekletiyolar hatta açık rolu yapıp bekletiyolarmı 1mbs internet hızı veriyor dalga geçiyolar oyunun ortasındayım oyun gitti baktım 1 mbs 1 MBS NE

memet3302

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
BravehearTr
Instagram
https://www.instagram.com/ali.donmeez/
Steam
415584974
Discord
Ali/BravehearTr#2201
gardaşım superonline uzun yıllardır kullandım sürekli bağlantı problemi,oyun indiriken kopmalar,düşük hız ayda 7 defa arıyordum garanti allah yardımcın olsun,
turknet candır

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
gardaşım superonline uzun yıllardır kullandım sürekli bağlantı problemi,oyun indiriken kopmalar,düşük hız ayda 7 defa arıyordum garanti allah yardımcın olsun,
turknet candır
Bende neden olmuyor fiber 200Mb/s abonesiyim ve daha hiç internetim kesilmesi hız düşüşü yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocalarım bu neyse bu superonlinenın müşteri hizmetleri sitesinde 7/24 açık yazıyor ama emin miyiz yarım saatir bekletiyolar hatta açık rolu yapıp bekletiyolarmı 1mbs internet hızı veriyor dalga geçiyolar oyunun ortasındayım oyun gitti baktım 1 mbs 1 MBS NE
Kapalı diye biliyorum ben ama bir şansını dene

DogancanYr

80+ Bronze
Bana kalırsa kimse gecenin ikisinde şikayet yapmaz ve insan da bulundurmaz eğer internetin kötü ise başka firmaya geç, sihirli bir şekilde düzeliyor. (malum üç firma değil)

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
alt yapı kaynaklı sorununuz , baska saglayıcınız varsa deneyin yoksa yapacak bişi yok

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Çağrı merkezi çalışanı olarak söylüyorum, yalandan bekleteceklerini sanmam hat yoğunluğundan dolayı sıra gelmiyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
turknet candır
hocam peder superonline sponsuru olsa savunmaz diyom bak şu x firması 500mbs 300 liraya veriyo diyom mesela yok benim arkadaş sıkıntı yaşadı başka diyom o bütün firmaları saydım hepsinde sıkıntı saydı saldım artık 1000mbs tarifesi var süperonlinenın ona geçiricem artık bizim tarife 550 tl 1000mbs 600 tl bu aya özel 15 ay tahahütlü

Bende neden olmuyor fiber 200Mb/s abonesiyim ve daha hiç internetim kesilmesi hız düşüşü yaşamadım.

açıkmış sorunu çözdüm

alt yapı kaynaklı sorununuz , baska saglayıcınız varsa deneyin yoksa yapacak bişi yok
alt yapıda hafif sıkıntılar var yeni taşındık buraya ama 1mbs internet vermeleri için farelerin kabloları yemesi lazım çağrı merkezindeki kadın bile şaşırdı ona

Çağrı merkezi çalışanı olarak söylüyorum, yalandan bekleteceklerini sanmam hat yoğunluğundan dolayı sıra gelmiyordur.
yok bekletmedilerde aynı döngüyü 3 defa aldılar 3 defa telefon numarasını girdim bağlandı sonra

memet3302

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
BravehearTr
Instagram
https://www.instagram.com/ali.donmeez/
Steam
415584974
Discord
Ali/BravehearTr#2201

gardaşım alyapıdan kaynaklı olabilir, ben fiber kullanmıyordum altyapım desteklemıyordu ıkı fırmanın ınternetını kullandım turktelekom benım olduğum yerde ölüydu erken cıkış yaptım turktelekom bıde çalışmam superonlıne ıle uzun yıllar kullandım baktım duzelmıyor ondada erken çıktım ens on suan turnet ile tanılştım suana kadr hıc bir problem yaşamadım .

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
cocugum biraz heyecanlsın alt yapıyla ilgili bir durum bu , networkun düsmesi icin sadece farelerin kabloları yemesine gerek yok cok fazla cesit var

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Sen 1 e şaşırıyorsun dostum speedtestte 0.00 download gördüm kaç kere Superonline ile şuan öyle 0.00 görmüyorum ama saat 6.30 dan 7.30 a kadar internet hızı düşüyor. Mh içinde şunu söyleyeyeyim her gün her saat açık oluyor evet sadecralışan sayısı düşüp artıyor o yüzden bekletiyorlar biraz

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord