Birkaç saat önce turkceyamacı sitesinden "Just Cause 3" yamasını indirdim. Normalde asla bilmediğim siteden araştırmadan bir şey indirmem hatta sitelere girerken bile scam olup olmadığını 2-3 defa kontrol ederim. Bu sefer ya dalgınlıktan ya da uykusuzluktan siteyi hiç araştırmadan yamayı yükledim. Daha sonra kurulumunu yaptım ve oyunu açtığımda değişik bir hata verdi ve bilgisayar yeniden başladı. Normalden 5-10 kat daha yavaştı Windows Defender ile tarama yapmam engellenmişti ne olduğuna bakınca mining virüsü olduğunu öğrendim ve Kaspersky'i indirip Wi-Fi adaptörünü pc den çektim Kaspersky ile önce hızlı tarama, sonra tam tarama yaptım ve bitince yenden başlattı pcyi, oyunu açınca aldığım hatanın aynısını veya benzerini aldım (tam hatırlamıyorum). Bilgisayar açılınca MRT'den tam tarama yaptım ardından Kaspersky'den de tam tarama yaptım ve temiz gözüküyordu Wi-Fi adaptörünü geri taktım. Şimdilik bir sorun yok gibi, format atmak da istemiyorum. İlerde bir sorun çıkabilir mi veya iyisinden bir virüs tarama programı önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.