Neler Yeni

turkiye benim gozumde bitti

mehmettici

80+ Silver
forumu birakmiştim fakat devletin aldigi kararlar cok mantiksiz instagram kapandi alakasiz bir devlet liderinden tamam dedik açarlar yurt dişi urunleri 150 eurodan 30 euroya düştu daha olmaz dedikte şimdi robloxu kapatmişlar gidişata gore googlede yasaklanir microsofta yasaklanir google playstorede yasaklanir bi haber siteleri kalir vs vs cidden sonumuz belirsiz erken seçim şarttt

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
forumu birakmiştim fakat devletin aldigi kararlar cok mantiksiz instagram kapandi alakasiz bir devlet liderinden tamam dedik açarlar yurt dişi urunleri 150 eurodan 30 euroya düştu daha olmaz dedikte şimdi robloxu kapatmişlar gidişata gore googlede yasaklanir microsofta yasaklanir google playstorede yasaklanir bi haber siteleri kalir vs vs cidden sonumuz belirsiz erken seçim şarttt
Muhalefet olimpiyatlara gitmiş xd Ülkede bu kadar olay yaşanırken.Bu ülkenin siyasetcisi de yok nasıl olucak bilmiyorum.

Hanaz

80+ Gold
Roblox mu HDIQNSJDNDAIASJJANSNNSNNANAJSWKMSNJSNAJSJWN gram üzülmedim en azından bi kısmın yeni oyun arayışı beni sevindirdi

mehmettici

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Roblox mu HDIQNSJDNDAIASJJANSNNSNNANAJSWKMSNJSNAJSJWN gram üzülmedim en azından bi kısmın yeni oyun arayışı beni sevindirdi
benim oynadigim bir oyun degil şahsen oynayana saygimiz vardir normal bir oyuna neden erişim engeli geliyor onu anlayamiyorum biz birşeylere karşi cikmaz isek donanimarsivide kapanir technopat techolayda kapanir valorant cs de yasaklanir olay sevinmek sevinmemek degil olay biri gittiyse digerledire gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakalim bakalim reis ne diyecek robloxa

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,746
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
dostum mesele oyun değil ama sen bilirsin insanların özgürlükleri kısıtlanıyor bugün insta yarın yd alışverişin öbür gün oynadığın oyun uzar gider kuzey koredeki maden işçilerinden farkın kalmaz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,149
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hepsi güzel hamleler, Instagram şartlarımızı yerine getirmiyor, getirse açılacak. Roblox ise aşırı pis bir oyun, milli manevi değerleri ayaklar altına alan ve ahlaksızca oyunlar var. Bunlara karşı değilseniz ülke değil siz bitmişsinizdir.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Hepsi güzel hamleler, Instagram şartlarımızı yerine getirmiyor, getirse açılacak. Roblox ise aşırı pis bir oyun, milli manevi değerleri ayaklar altına alan ve ahlaksızca oyunlar var. Bunlara karşı değilseniz ülke değil siz bitmişsinizdir.
-margot robie

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
İstihbaratıma göre erotik oyun olduğundan steam de yasaklanacakmış (!)

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,570
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
30 euro olayi ne zaman yururluluge girecek

Son düzenleme:
Top Bottom