Neler Yeni

Türkiye de deep cool yok mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
K
Bütçe
250
https://www.akakce.com/dizustu-sogu...-x6-4-fanli-usb-2-0-13-17-fiyati,4510841.html bu ürün sizce nasıl
site güvenilir mi ?
ve ayrıca dostlar hangi siteye baksam deep coolun istediğim modelini göremiyorum benim laptop altındaki delik sayısı fazla tek bi havalandırma ile idare ediceğini düşünmüyorum
ama hangi siteye baksam x6 veya x8 yok güçlük ile bunu bu linktekini buldum fakat güvenip güvenmemekte kararsız kaldim
daha önce de dediğim gibi bütçe 250 zorlarsam 270 bile çıkabilirm ama kaliteli bir ürüne parayı basmayı doğru buluyorum bakıyorum fiyatlara 260 tl havalandırma ama tek fan...

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
https://www.akakce.com/dizustu-sogu...-x6-4-fanli-usb-2-0-13-17-fiyati,4510841.html bu ürün sizce nasıl
site güvenilir mi ?
ve ayrıca dostlar hangi siteye baksam deep coolun istediğim modelini göremiyorum benim laptop altındaki delik sayısı fazla tek bi havalandırma ile idare ediceğini düşünmüyorum
ama hangi siteye baksam x6 veya x8 yok güçlük ile bunu bu linktekini buldum fakat güvenip güvenmemekte kararsız kaldim
daha önce de dediğim gibi bütçe 250 zorlarsam 270 bile çıkabilirm ama kaliteli bir ürüne parayı basmayı doğru buluyorum bakıyorum fiyatlara 260 TL havalandırma ama tek fan...
260tl ama +90 kargo

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
94₺ kargo nedir ya nereden geliyor bu ürün
valla bilemedim ki deep cool arıyordum bu modeli baya sevdim kaliteli geldi ama bi baktım 90 tl kargo ve hiç yorum yok güvemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun olmaz Almanya'dan geliyor ve Amazon istersen alabilirsin
teşekkür ederim peki sizce covidden dolayı gümrükte falan herhangi bir sıkıntı yaşanır mı ya da iade konusunda mesela kırık geldi konuşacağım kişi kim olur tam olarak

ByKayseriLi

80+ Bronze
valla bilemedim ki deep cool arıyordum bu modeli baya sevdim kaliteli geldi ama bi baktım 90 TL kargo ve hiç yorum yok güvemedim

Ben olsam almazdım hocam illa deep cool mu olacak? Bir sürü kaliteli markanın ürünleri var TR'de iyice araştırın derim. O ürünü alırsanız bayağı beklersiniz kargonun gelmesini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam almazdım hocam illa deep cool mu olacak? Bir sürü kaliteli markanın ürünleri var TR'de iyice araştırın derim. O ürünü alırsanız bayağı beklersiniz kargonun gelmesini.
hocam valla birkaç gündür araştırmaktayım trust diye marka buldum fakat her yerde stokta kalmamış ve benim aradığım modellerde tek havalandırma olmamalı ör 4 havalandırmalı olanlar benim pcye anca yeter diye düşündüm deep cool baktım bu hoşuma gittide sanırım alamıcağım gibi kargo masrafı bi tık fazla geldi bana hocam bu arada aklınızda 4 havalandırmalı bi marka var mı önerebileceğiniz

ByKayseriLi

80+ Bronze
hocam valla birkaç gündür araştırmaktayım trust diye marka buldum fakat her yerde stokta kalmamış ve benim aradığım modellerde tek havalandırma olmamalı ör 4 havalandırmalı olanlar benim pcye anca yeter diye düşündüm deep cool baktım bu hoşuma gittide sanırım alamıcağım gibi kargo masrafı bi tık fazla geldi bana hocam bu arada aklınızda 4 havalandırmalı bi marka var mı önerebileceğiniz

Hocam ne kullanıyorsunuz bu kadar çok mu ısınıyor 4 fanlı istiyorsunuz? Trust dandik onlara bakma. Dizüstü kullanmadığım için pek bilmiyorum ürünleri.

Bunu buldum da işinize yarar mı bilemem yorumları olumlu.
Deep Cool U PAL 140X140X15mm Fan 1X3.0 USB Port Notebook Fiyatı (hepsiburada.com)

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
K
Hocam ne kullanıyorsunuz bu kadar çok mu ısınıyor 4 fanlı istiyorsunuz? Trust dandik onlara bakma. Dizüstü kullanmadığım için pek bilmiyorum ürünleri.

Bunu buldum da işinize yarar mı bilemem yorumları olumlu.
Deep Cool U PAL 140X140X15mm Fan 1X3.0 USB Port Notebook Fiyatı (hepsiburada.com)
teşekkür ederim, hocam valla laptop kullanıyorum ama aşırı ısınıyor gerçekten normal gündelik kullanımda bile hdd de ve ekran kartında ısınmalar mevcut oluyor maalesef

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
valla bilemedim ki deep cool arıyordum bu modeli baya sevdim kaliteli geldi ama bi baktım 90 TL kargo ve hiç yorum yok güvemedim

teşekkür ederim peki sizce covidden dolayı gümrükte falan herhangi bir sıkıntı yaşanır mı ya da iade konusunda mesela kırık geldi konuşacağım kişi kim olur tam olarak
Amazon ile iletişime geçersin. Yardımcı olurlar ama çok iyi paketliyorlar rtx kartlardan falan alan var

Gümrük masrafı da dahil amazondan alırsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
K
Amazon ile iletişime geçersin. Yardımcı olurlar ama çok iyi paketliyorlar rtx kartlardan falan alan var

Gümrük masrafı da dahil amazondan alırsan
Teşekkürler hocam bu arada sizin aklınızda herhangi bir başka marka ya da model var mı havalandırma olarak

Top Bottom