Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
Haktan kara delikten daha boşsun.
artık reaksiyon skoru için konu açma aynı konuyu 100 kere açıyorsunuzTürkiye Futbolu Kötü Mü? Kötüyse Sebebi Ne?
Kızgın atılınca reaksiyon almıyorum bu bir. İkincisi ise konun hit alması da hiç bir statüme katkısı olmuyor. Son olarak ise aynı konulara copy paste cevap verince ''Beğen'' ve ''Muhteşem'' reaksiyonları daha fazla geliyor. Yani reaksiyon skorum artıyor. Ben ise bu yolu tercih etmiyorum.artık reaksiyon skoru için konu açma aynı konuyu 100 kere açıyorsunuz
Kurallara uymazsan forumun patronları sana hapis cezası verir (!)Zerre umurumda değil.
Kötü çünkü haktan boş konu açıyor.
kötü olmasının nedeni yarını yokmuşçasına günü kurtarmak için yapılan transferler göz boyayan bilinçsiz yapılan transferler bilinçsiz yöneticiler ve kara para aklayan kulüp başkanları tamamen bundan ibaret.Türkiye Futbolu Kötü Mü? Kötüyse Sebebi Ne?
Şu an insanlar kara delik ile ilgili bilgiye sahip değiller. Aynı şekilde sen de benim hakkımda bir şey bilmiyorsun. O yüzden bilmediğin bir şeye boş diyemeyeceğinden. Yanlış yorum olarak kabul ediyorum.Haktan kara delikten daha boşsun.
haktan aybi bir numarali heytırınım oha cüsHaterlar :
Ben :