E Eren... 80+ Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Eren 21 Ekim 2024 #1 Türkiyeden aldıgım ve imei si türkiyede kayıtlı telefonumu rusyaya taşınacağım için yanımda götüreceğim istediğim süre boyunca rusyada herhangi bir imei kaydı felan yaptırmadan kullanabilirmiyim yoksa rusyada imei kaydı yaptırmam gereklimi
Türkiyeden aldıgım ve imei si türkiyede kayıtlı telefonumu rusyaya taşınacağım için yanımda götüreceğim istediğim süre boyunca rusyada herhangi bir imei kaydı felan yaptırmadan kullanabilirmiyim yoksa rusyada imei kaydı yaptırmam gereklimi
Kontfire 80+ Silver Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 2,386 21 Ekim 2024 #2 İmei kayıt olayı bildiğim kadarıyla sadece Türkiye, Azerbaycan ve İranda var. Bu saçmalık Rusyada yok dostum istediğin gibi rahatça kullanabilirsin.
İmei kayıt olayı bildiğim kadarıyla sadece Türkiye, Azerbaycan ve İranda var. Bu saçmalık Rusyada yok dostum istediğin gibi rahatça kullanabilirsin.
E Eren... 80+ Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Eren 21 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kontfire yazmış: İmei kayıt olayı bildiğim kadarıyla sadece Türkiye, Azerbaycan ve İranda var. Bu saçmalık Rusyada yok dostum istediğin gibi rahatça kullanabilirsin. Devamı için tıklayın... cevabın için teşekkür ederim böyle saçmalıklar neden var bizde anlamıyorum hala
Kontfire yazmış: İmei kayıt olayı bildiğim kadarıyla sadece Türkiye, Azerbaycan ve İranda var. Bu saçmalık Rusyada yok dostum istediğin gibi rahatça kullanabilirsin. Devamı için tıklayın... cevabın için teşekkür ederim böyle saçmalıklar neden var bizde anlamıyorum hala