Neler Yeni

Öneri Türkiye pazarına giriş yapmayan markalar.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Bazı markalar bazı ürünlerini gelişmekte olan ülke sayılabilecek yerlere ulaştırmıyorlar ve buna türkiye de dahil. Son zamanlarda çıkan ryzen 7 7840u işlemcisine sahip acer marka bir laptop almayı planlıyorum ama okul başlamak üzere. Acer in tüm ülkelerdeki pazarına baktım ve sadece kanada ve ingiltere de var. Oralardan getirtmek için ise bir çok yöntem olmasına ramen oldukça zorlanıyorum açıkçası. 4 nanometreye geçilmesi ve dahili yapay zekaya sahip olunması için de daha düşük bir işlemcili model benim için bir seçenek sayılmaz. Yokmudur bunun bir çözümü veya marka ile iletişime geçip daha önce kendisi getirtmiş biri varmı?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mehmettici

80+ Silver
Neden 5. nesil olamayacağını yazdım.
r3 7. nesil alcan ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
r3 7. nesil alcan ozaman

Kanka bu işlemcinin mimarisi tamamen chromebook seviyesinde. Ne dahili grafik kartı güçlü, ne de kendi yapay zeka motoru var.

mehmettici

80+ Silver
Kanka bu işlemcinin mimarisi tamamen chromebook seviyesinde. Ne dahili grafik kartı güçlü, ne de kendi yapay zeka motoru var.
kanka ugraşma 1 kişi için tr ye gondermez ya 5. nesil alcan yaza r3 alcan yapay zakayi napacan bide chrome booktan daha iyigta orta ayarda oynayanlar var onla

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
kanka ugraşma 1 kişi için tr ye gondermez ya 5. nesil alcan yaza r3 alcan yapay zakayi napacan bide chrome booktan daha iyigta orta ayarda oynayanlar var onla
Ne? Kanka galiba hiç bilgi sahibi değilsin laptoplar hakkında. Bu bakış açın çok yanlış. o işlemci hiç bir oyunu 40 fps in üzerinde oynatmaz.
Bu konu hakkındaki rehberim burada

mehmettici

80+ Silver
Ne? Kanka galiba hiç bilgi sahibi değilsin laptoplar hakkında. Bu bakış açın çok yanlış. o işlemci hiç bir oyunu 40 fps in üzerinde oynatmaz.
Bu konu hakkındaki rehberim burada
kesin oyledir ne yapacan yapay zekayil al geç 5. nesil r7 ni

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,703
İsim
Mert Can Ergün
Bazı markalar bazı ürünlerini gelişmekte olan ülke sayılabilecek yerlere ulaştırmıyorlar ve buna türkiye de dahil. Son zamanlarda çıkan ryzen 7 7840u işlemcisine sahip acer marka bir laptop almayı planlıyorum ama okul başlamak üzere. Acer in tüm ülkelerdeki pazarına baktım ve sadece kanada ve ingiltere de var. Oralardan getirtmek için ise bir çok yöntem olmasına ramen oldukça zorlanıyorum açıkçası. 4 nanometreye geçilmesi ve dahili yapay zekaya sahip olunması için de daha düşük bir işlemcili model benim için bir seçenek sayılmaz. Yokmudur bunun bir çözümü veya marka ile iletişime geçip daha önce kendisi getirtmiş biri varmı?
Ne gibi yöntem hocam

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,703
İsim
Mert Can Ergün

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Zaten tanıdık var ingiltere de sadece merak ettim
Hani belli uygulamalar var, ingilitereden halihazırda türkiyeye gelecek birisi uyugulamaya bildiriyor, türkiyedeki biri ise uygulama üzerinden spariş veriyor ve anlaşıp alıyorlar. (belli bir miktar ek ücret karşılığı) Bu arkadaşa cevap vermem gereksiz çünkü uzun uzun cevap vermeye değer görmedim. şu anda odtü bilgisayar mühendisliği okuyorum ve yapay zeka da geleceğin önemli teknolojilerinden. Bunu kullanmak yararıma dokunur diye düşündüm, + olarak ta 5. nesil amd işlemcilerin pil ömrü max 8 saat iken yeni 7. nesiller 15 saate kadar çıkabiliyor (ultrabook lar için) Arkadaş baya kaba, bilgisiz ve empati yoksunu o yüzden anlamıyor.

Top Bottom