Neler Yeni

Türkiye yurt dışı alışveriş sorunu hakkında

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Ryzen
Arkadaşlar biliyom çoğunuz biliyordur ben haberdn uzak kaldım yeni duyuyorum bu yurt dışı eşya ürün alma 30 euroya düşmüş bunun hakkında konuşcağım,Mesajlarınızı yanıtlarınızı beklerim
Arkadaşlar bu ülkede yurt dışı ürün alamicaz nerdeyse peki o yurt içi ürün siteleri (trendyol,hepsiburada,n11 vb.) Bunlar nası stok getirecek hele ekran kartları bu kartlar çin veya abd den geliyor stok getiremicekler biz napacaz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt dışı geliyor ürünler satıcı alamıyo stok yapamicak esnaflar getiremicek biz napacağız?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,012
İsim
.
Arkadaşlar biliyom çoğunuz biliyordur ben haberdn uzak kaldım yeni duyuyorum bu yurt dışı eşya ürün alma 30 euroya düşmüş bunun hakkında konuşcağım,Mesajlarınızı yanıtlarınızı beklerim
Arkadaşlar bu ülkede yurt dışı ürün alamicaz nerdeyse peki o yurt içi ürün siteleri (trendyol,hepsiburada,n11 vb.) Bunlar nası stok getirecek hele ekran kartları bu kartlar çin veya abd den geliyor stok getiremicekler biz napacaz?

Yurt dışı geliyor ürünler satıcı alamıyo stok yapamicak esnaflar getiremicek biz napacağız?
Adamlar paranın yurtdışına çıkmasını istemiyor.Senin nereden ne aldığın umurlarında değil bunun için zaten 50 tane konu açıldı.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Ryzen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamlar paranın yurtdışına çıkmasını istemiyor.Senin nereden ne aldığın umurlarında değil bunun için zaten 50 tane konu açıldı.
haberlere bakamadım okul yüzündende bizim esnaflar ülkeye ekran kartı işlemci getiremez böyle bi durum aşırı kötü

Sonra niye ülkede ekran kartı satılmıyor işlemci satılmıyo diğer ürünler satılmıyor diye deyip dururuz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,012
İsim
.
haberlere bakamadım okul yüzündende bizim esnaflar ülkeye ekran kartı işlemci getiremez böyle bi durum aşırı kötü

Sonra niye ülkede ekran kartı satılmıyor işlemci satılmıyo diğer ürünler satılmıyor diye deyip dururuz.
Umurlarında değil boşver takılma sende satılmazsa satılmasın.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Ryzen
Umurlarında değil boşver takılma sende satılmazsa satılmasın.
Tamam.Ulan bi ders çalışmaktan sonra nefes aldık onuda alamaz oldum haberlerden sonra

Neyse. AMA TEK DİCEM Bİ ŞEY VAR YAZIKLAR OLSUN TÜRKİYE.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,012
İsim
.
Tamam.Ulan bi ders çalışmaktan sonra nefes aldık onuda alamaz oldum haberlerden sonra
Zaten bitmişiz yurtdışından mal gelse ne gelmese ne bizim için.
Zaten ölmüşüz bir toprak daha atsalar hiçbirşey olmaz.
Düşününce deli oluyor insan ne istiyorsunuz halk ucuz birşeyler almasınmı yani neyse boşver sinirleniyorum

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Ryzen
Zaten bitmişiz yurtdışından mal gelse ne gelmese ne bizim için.
Zaten ölmüşüz bir toprak daha atsalar hiçbirşey olmaz.
Düşününce deli oluyor insan ne istiyorsunuz halk ucuz birşeyler almasınmı yani neyse boşver sinirleniyorum
Aynen boşver bu arada HOCAM AYKUT UÇ YİYORRR !

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Ryzen
ordaki hocam aykut uç yiyo diyen kıza bağladım AIDSASIKODFAKLSD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular