Neler Yeni

Türkiyenin ALT Yapısını ARTTIRMAK için Toplu Halde Çalışmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
Değerli arkadaşlar bireysel olarak burada neler yapabiliriz size bunu yazacağım ve inanın etkili olacak! Bunu etrafınızda internetten şikayeti olanlara da zorlayarak yaptıracağız.

Öncelikle ülkemizi 20 yıldır yöneten Ak partinin iletişim merkezi AKİM'e bu konuyu talep olarak yazacağız.

Burada yazacağımız örnek metin şöyle bir şey olabilir, hepiniz kendi istediğiniz gibi yazabilirsiniz.
"Türkiyede internet hızı dünya ortalamasının çok altında, Alt yapı yatırımları Türk Telekom tarafından yapılmamakta, halen 50 yıl öncesinin kablo ve hatları kullanılmakta metropellerde dahi internete ulaşım olmamaktadır. Türk Telekom bugün varlık fonuna ait bir şirkettir. Türk Telekom'un operasyonel olarak tüm türkiyede 2022 ve 2023 yılını altyapı atılım yılı olarak atılım yapılmasını talep ediyoruz. İnternet ve Bilgi çağında dünyanın en kötü internetini kullanmak gelişen dünyanın ülkesine yakışmıyor."

Ortalama metin bu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz.

Sonrasında CİMER'den yazacağız bu tarzda bir yazı ve bunu BTK ve varlık fonunun bağlı olduğu cumhurbaşkanlığını seçerek göndereceğiz.

Bu talepler arttıkça yukarılara ulaştıkça Şirketin tepe yöneticileri de yapacakları yatırımları ALT YAPI üzerinde güncelleyecekler.

Ne kadar talep giderse, o kadar ciddiye alırlar arkadaşkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
2021 sonuna kadar her yere fiber götürülecekti ancak olmadı tabii ki, ne kadar talep açarsak açalım bir şey fark etmeyecektir diye düşünüyorum.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Güzel düşünmünüz hocam sizi tebrik ederim. Böyle bir atılım başlatmanızı da kutlarım. İnşallah herkes duyarlı olup katılır. Böyle konularda bir olmak birlik olmak çok önemli bence.

Bergee

80+ Silver
Güzel düşünmünüz hocam sizi tebrik ederim. Böyle bir atılım başlatmanızı da kutlarım. İnşallah herkes duyarlı olup katılır. Böyle konularda bir olmak birlik olmak çok önemli bence.
Katılsakta değişeceğini pek sanmıyorum :) Katılalım ama umut 0.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2021 sonuna kadar her yere fiber götürülecekti ancak olmadı tabii ki, ne kadar talep açarsak açalım bir şey fark etmeyecektir diye düşünüyorum.
Ben 35 yaşındayım, Gençlere bir şey demek istiyorum.
Herhangi bir şeyi ne kadar arzulayıp çaba gösterirseniz ona o kadar yaklaşırsınız.
Söylemleri takip etmekle yükümlüsünüz, sende onu yaz 2021'e kadar böyle olacaktı neden yapmadınız de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bişey dicem. Söylentiler oluyor. CİMER'e şikayet yazarsan hapse girersin. AKP'yi suçlarsan hapse girersin filan. sence güvenebilir miyim?
Öyle bir şey yok, burada talep var. CİMER taleplerin alındığı bir yer küfür hakaret vs etmeden düzgün bir biçimde derdini anlat hiçbirşey olmaz. Ne hapsi kardeşim :)

Senin bir talebin var, talebini iletiyorsun onlar vatandaşın talebini karşılamak ile yükümlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen katıl umudu sen yarat, mücadeleni et kardeş!

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Hocam her şeye olumsuz bakılan şu dönemde bence arkadaşın başlattığı şeyi desteklemek lazım. Belki sizin şu yorumunuzu gören 1 kişi doğru söylüyor deyip katılmayacak. Bunun bilincinde olmak gerekiyor.

Juiclair0

80+ Silver
Ya kanka 2022 yılındayız bizim eve internet elektrik telinden geliyor. Kuş tele konup pislese internetim gidiyor.
Benim 100+mgbit almama bi 10 yıl daha var şuan 16mgbit

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kanka 2022 yılındayız bizim eve internet elektrik telinden geliyor. Kuş tele konup pislese internetim gidiyor.
Benim 100+mgbit almama bi 10 yıl daha var şuan 16mgbit
Mücadele et o 10 yılı 5 yıla düşür. Yakalım bi ateş, Hatta belki @Abdullah Hacıgül de bir video yapıp bizi destekler de daha çok kişiye ulaşırız.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Adam metni bile hazır vermiş.Lütfen herkes başvuru yapsın.Konu sahibine teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
Adam metni bile hazır vermiş.Lütfen herkes başvuru yapsın.Konu sahibine teşekkürler.
Rica ederim arkadaşlar mücadele edeceğiz gerçekten mücadele edeceğiz talep edeceğiz, telekom müdürlüklerine dilekçeler yığacağız bu işi yapacaklar!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,468
Üyeler
161,707
Son üye
TsuchinagaHiyori
Top Bottom