Çok fazla düşük değil mi? Diyanet işleri bile bundan fazla bütçeye sahip.
Kuvvetle ihtimal.Kızkaçıran atcaklar galiba![]()
Diyanete neden o kadar bütçe ayırılıyor ki sanki yaptıkları bir şey var. Yapsalar bile yanlış yapıyorlar bir keresinde faiz'e caiz demişlerdi13 milyar TL
dimi Laptop alacağına masaüstü topla.ii para usta ama o fiyata masaüstü toplanır.
Personel maaşı (imam,vaiz, vb.) da ordan ödeniyor diye biliyorum.Diyanete neden o kadar bütçe ayırılıyor ki sanki yaptıkları bir şey var. Yapsalar bile yanlış yapıyorlar bir keresinde faiz'e caiz demişlerdi![]()
sence 13 milyar tl tutarmı onlar.Personel maaşı (imam,vaiz, vb.) da ordan ödeniyor diye biliyorum.
Yahu kardeşim sen ne demeye getiriyorsun! Adamlar bak 1 ay değil 1 ay+7 gün+24 saat'lik harcamalarından feragat etmişler, hüü. Çok büyük öz veri gibi geldi bana!Sarayın 38 günlük masrafı![]()
![]()
Türkiyede 85 bine yakın cami var 110 bine yakın personel çalışıyormuş buda 10 milyara tekabul ediyormuş daha 2019 da.sence 13 milyar TL tutarmı onlar.
o zaman yapacak bir şey yok kanka. Adamların maaşınımı düşürecekler.Türkiyede 85 bine yakın cami var 110 bine yakın personel çalışıyormuş buda 10 milyara tekabul ediyormuş daha 2019 da.
kaynak: sözcü
Maaşlarına lafım yok ama biraz daha dinsel anlamda güzel projeler yapabilir Diyanet.o zaman yapacak bir şey yok kanka. Adamların maaşınımı düşürecekler.