yarın gün içerisinde paylaşmış olurum hocam beraber tekrar bi kontrol etmiş oluruzHocam ben jumper wire attım hatta hotswap socket bile değiştirdim işe yaramadı konunuzu bekliyorum.
yarın gün içerisinde paylaşmış olurum hocam beraber tekrar bi kontrol etmiş oluruzHocam ben jumper wire attım hatta hotswap socket bile değiştirdim işe yaramadı konunuzu bekliyorum.
Konuya etiketlerseniz sevinirim.yarın gün içerisinde paylaşmış olurum hocam beraber tekrar bi kontrol etmiş oluruz
hocam benim de 0 tuşunun switch takma yeri söküldü ben söktüm daha doğrusu onu nasıl tekrar lehimlerim yerine bunun hakkında da bir rehber tarzı bir şey yazarsan sevinirim yatıyo klavye öyle tuş basmama sorunum vardıyarın gün içerisinde paylaşmış olurum hocam beraber tekrar bi kontrol etmiş oluruz
hocam para iadesi aldım az önce. klavyenin sessizliği çok hoşuma gitmişti olmadı başka bir klavye alıp bunun switchlerini takabilirimHaber bekliyorum hocam sizden. Eğer sizi kabul ederlerde bende yazarım en kötü. Kesinlikle gönderemeyiz diyorlar ise de para iadesi isteriz artık mecbur.
konu açarsanız beni de etiketler misinizyarın gün içerisinde paylaşmış olurum hocam beraber tekrar bi kontrol etmiş oluruz
Öyle yapınca LED ekran güç harcamıyor değil mi? Amacım Switch ledleri açık haldeyken, matrix ekranın açık ve kapalıyken ne kadar şarj tükettiğini test etmekti.Driver üzerinden boş siyah bir ekran oluşturup uygula dediğin zaman olması lazım.
Sanmıyorum sonuçta boş hocam.İlk aldığım gün switchler sorunsuz çalışıyordu fakat 6. ve boşluğun LED’i yanmıyordu. Bu yüzden 8 dolar para iadesi aldmıştım. Fakat dünden beri nokta tuşunun switchi temassızlık yapmaya başladı; bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor, bazen de tek basışta birkaç kez basılmış gibi algılıyor. Switch’i değiştirdim ama çözüm olmadı, malesef sorun PCB’de. Sonra diğer switchlerde de temasızlık başladı. Çok severek kullanıyordum, bu durum gerçekten canımı sıktı. Bugün desteğe yazacağım, bakalım ne diyecekler.
Öyle yapınca LED ekran güç harcamıyor değil mi? Amacım Switch ledleri açık haldeyken, matrix ekranın açık ve kapalıyken ne kadar şarj tükettiğini test etmekti.
Kabul etmediler mi?hocam para iadesi aldım az önce. klavyenin sessizliği çok hoşuma gitmişti olmadı başka bir klavye alıp bunun switchlerini takabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konu açarsanız beni de etiketler misiniz
para iadesi hemen geldi bankaya baktığımda da gözüküyor şuanKabul etmediler mi?
Para iadesi ne kadar yattı hocam?
Hemen mi geldi yoksa uzun sürdü mü?
Dün yazidigini kabul etmediler mi?para iadesi hemen geldi bankaya baktığımda da gözüküyor şuan
Kendimi doxlamamak için tracking numberi gizledim onun dışında verdikleri yanıt şu şekilde. ve hemen para iadesi yapmışlar sonrasında teşekkür ettim.Dün yazidigini kabul etmediler mi?
İlla gönderemeyiz mi dediler?
Hello,
Thank you for your response, and I appreciate the information regarding the Yanwen delivery to Türkiye.
However, after checking, it appears that the tracking number xxxxx does not correspond to an order from our store. Could you kindly confirm whether the shipment was from China?
Unfortunately, Yanwen has indeed suspended shipments from China to Türkiye, and we are currently unable to dispatch orders to your region via this service. As such, we will proceed with processing a full refund to your original payment method as per your request.
Please allow some time for the refund to be processed. Once completed, we will notify you via email.
Thank you for your patience and understanding. Let us know if you have any further questions or concerns.
Best regards,
türkçeye çevir
ChatGPT:
34s boyunca düşündüm
Merhaba,
Yanıtınız için teşekkür ederim; Yanwen’in Türkiye’ye teslimatına ilişkin verdiğiniz bilgi için de teşekkür ederim.
Ancak yaptığımız kontroller sonucunda xxxxx takip numarasının mağazamızdan verilen bir siparişe karşılık gelmediği görülmektedir. Gönderinin Çin’den yapılıp yapılmadığını lütfen doğrular mısınız?
Ne yazık ki Yanwen, Çin’den Türkiye’ye gönderileri gerçekten askıya almıştır ve şu anda bu hizmet üzerinden bölgenize sevkiyat yapamıyoruz. Bu nedenle, talebiniz doğrultusunda ödemenizi gerçekleştirdiğiniz yönteme tam iade işlemine başlayacağız.
İade işleminin tamamlanması için lütfen biraz süre tanıyın. İşlem tamamlandığında sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz.
Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Başka sorularınız veya endişeleriniz olursa lütfen bize bildirin.
Saygılarımızla,
Anladım o zaman bende iade talep edeyim.Kendimi doxlamamak için tracking numberi gizledim onun dışında verdikleri yanıt şu şekilde. ve hemen para iadesi yapmışlar sonrasında teşekkür ettim.
Hocam iaden hemen geldi mi? Sabah iade işlemi başlamış ama karta para yatmamış. 3-7 iş günü diyor.para iadesi hemen geldi bankaya baktığımda da gözüküyor şuan
Bankaya göre değişiyor ortalama 2-3 günde yatıyor ama bilerek fazladan süre veriyorlar.Hocam iaden hemen geldi mi? Sabah iade işlemi başlamış ama karta para yatmamış. 3-7 iş günü diyor.