sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
gümrükten onay aldım konustumNeden garantilendi
gümrükten onay aldım konustumNeden garantilendi
Dogrusunda kanka o switchin gectigi yuvalar lehimli pcbye. Adam ondan bahsediyor. Onlari lehimlemek lazimKlavye hotswap lehim yapmadan tak çıkar yapabiliyorsun switchleri.
konunun başından beri verip de tutturduğun 1 bilgi yok hocam. Artık neşemizi bulalım diye şaka yapıyorsun olarak yorumluyorum@honorr ne komik kanka
valla elimden geleni yapiyorum burdaki taniyan taniyo beni biliyo ugrastigimikonunun başından beri verip de tutturduğun 1 bilgi yok hocam. Artık neşemizi bulalım diye şaka yapıyorsun olarak yorumluyorum![]()
gumruk genel mudurlugunu ara aynisini dicekler zatenkonunun başından beri verip de tutturduğun 1 bilgi yok hocam. Artık neşemizi bulalım diye şaka yapıyorsun olarak yorumluyorum
kiminle görüştün gümrük müdürünü mü aradın bi kaynak ver bari
Hocam ben onu bilmiyor muyum sence ,sen meseleyi okumadın ya da anlamadın. Hotswapple olmayan mekanik klavye yok zaten neredeyse mesele o değilKlavye hotswap lehim yapmadan tak çıkar yapabiliyorsun switchleri.
f75'den çıkmıştı size koymamışlar mıÇıksaydı olurdu galiba :/
Ülkeye kaçak yolla silah parçası sokuluyor. kargo numaram YT***** diyelim bence15 temmuz olacak halen gümrükten geçmedi fetöcü diye şikayet etsek cimere ilgilenirler belki
Yok öyle dersek bizi öperler gerçi yapmadıkları şey değilÜlkeye kaçak yolla silah parçası sokuluyor. kargo numaram YT***** diyelim bence
Yok artıkÜlkeye kaçak yolla silah parçası sokuluyor. kargo numaram YT***** diyelim bence
Yani epomaker tamamen suçlu mu burda?@honorr ne komik kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normal kargo yerine eco kargo yaptiklaridan dolayi depoda kaliyo urun eco ile gonderildiginden onay verilmeden gumrukten cikisi olmuyor oda 330 340 dolar tutar dedi 15 20 dolarlik siparisler icin ugrasmayin iade iste dedi gumruktekiler
gecmis olsun