❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

@honorr ne komik kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal kargo yerine eco kargo yaptiklaridan dolayi depoda kaliyo urun eco ile gonderildiginden onay verilmeden gumrukten cikisi olmuyor oda 330 340 dolar tutar dedi 15 20 dolarlik siparisler icin ugrasmayin iade iste dedi gumruktekiler
gecmis olsun

Son düzenleme:
konunun başından beri verip de tutturduğun 1 bilgi yok hocam. Artık neşemizi bulalım diye şaka yapıyorsun olarak yorumluyorum :LOL:
valla elimden geleni yapiyorum burdaki taniyan taniyo beni biliyo ugrastigimi

konunun başından beri verip de tutturduğun 1 bilgi yok hocam. Artık neşemizi bulalım diye şaka yapıyorsun olarak yorumluyorum :LOL:

kiminle görüştün gümrük müdürünü mü aradın bi kaynak ver bari
gumruk genel mudurlugunu ara aynisini dicekler zaten

Klavye hotswap lehim yapmadan tak çıkar yapabiliyorsun switchleri.
Hocam ben onu bilmiyor muyum sence ,sen meseleyi okumadın ya da anlamadın. Hotswapple olmayan mekanik klavye yok zaten neredeyse mesele o değil

şu yunexpress sorunu olan herkes epomaker supportuna şöyle şeyler yazsın. Acındırıcı ve kupon istemeli bi tutum sergilensin. Belki klavyeyi 20-25 dolar aralığına kadar düşürüp alırız yapabilme imkanları olur toplu yazılırsa(vergi fiyatına bi epomaker daha almış oluruz yapılacak son şey bu). İlk sonuç bekleriz gerçekten kargolar ulaşmazsa kupon isteriz.
1752501250344.webp

Not: türkceye çevirdim ingilizce attım maili.

Son düzenleme:
@honorr ne komik kanka

normal kargo yerine eco kargo yaptiklaridan dolayi depoda kaliyo urun eco ile gonderildiginden onay verilmeden gumrukten cikisi olmuyor oda 330 340 dolar tutar dedi 15 20 dolarlik siparisler icin ugrasmayin iade iste dedi gumruktekiler
gecmis olsun
Yani epomaker tamamen suçlu mu burda?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,038
Üyeler
186,004
Son üye
196esad
Geri