❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ek75 kit sordum bakalım üzerine ne kadar isteyecekler. Elimde zaten bolca switch ve caps var.

değişim ürününde de hafiften windows tuşu gidip gelmeye başladı sabıırrr

Ben aldım alalı sorunsuz kullanıyorum. Teslim için 40 gün beklemiştim.

Ek75 kit sordum bakalım üzerine ne kadar isteyecekler. Elimde zaten bolca switch ve caps var.
Zor düşmesini bekliyorum almak için $35.00 dolar kargosu var ilave kargo parası bile isteyebilirler.

Benim artık Epomaker markasına güvenim kalmadı. Bir daha tercih etmem; önerim, farklı markalara yönelmeniz.
Ben daha önce kullandım th80x modelini bir şikayetim yoktu hatta favori markamdı tasarımları çok hoşuma gidiyordu.

Benim değişim ürününde de "6" tuşu tamamen gitti. "space" bazen çift basıyor ve "enter" bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Tekrar mail attım eğer olursa tam para iadesi isteyeceğim.

Ben yaklaşık 3 tane değişim maili attım hiçbirine dönmediler bir haftadır iki tuşum bozuk bir şekilde bekliyorum. Hayır videosunu attım her şeyini attım hala neden dönmediler anlamıyorum. İade edenlere nasıl cevap verdiler anlamadım.

Ek75 kit için 33 dolar istediler. Alüminyum kasa incelemeleri de güzel. Sizce alınır mı? M1v5 klavym var ama yeniden dynatab alıp aynı sorunları yaşamak istemiyorum. Kiti alırsam switch ve capslerim zaten var.

2. kez bozuk gelen dynatab 75x den dolayı 35 dolar mağaza kredi iadesi yaptılar. Max 60-70 dolar bandında klavye önerebilir misiniz ?

Ek75 kit için 33 dolar istediler. Alüminyum kasa incelemeleri de güzel. Sizce alınır mı? M1v5 klavym var ama yeniden dynatab alıp aynı sorunları yaşamak istemiyorum. Kiti alırsam switch ve capslerim zaten var.
Hocam klavye alınır alınmasına da dediğiniz modelde ekstra kargo ücreti var , kargo ücreti hariç fiyat söylemişlerdir.

Geri