Neler Yeni

Türknet 95 TL mi Oluyor?

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
az önce mail geldi temmuz ayından itibaren türknet yıllık yapmaları gereken,mecbur olduğunu yazdıkları bir mail ile 95tl yapacaklarını bildirdiler.Her yıl böyle zamn gelir mi bu ne ben aldığımda 75ti 85 oldu şimdi 95 oldu.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dolar 8.8

Goxaria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Murat Yılmaz
Ben artık ekonomiyi steamdb üzerinden oyunların en düşük fiyatla satıldığı ülkelere bakarak takip ediyorum. Rusyayla yarışıyoruz. Hedef Arjantini geçmek hadi bakalım.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
az önce mail geldi temmuz ayından itibaren türknet yıllık yapmaları gereken,mecbur olduğunu yazdıkları bir mail ile 95tl yapacaklarını bildirdiler.Her yıl böyle zamn gelir mi bu ne ben aldığımda 75ti 85 oldu şimdi 95 oldu.

Kendileri söyledi zaten her haziran/temmuzda zam uyguladıkları yani bu gayet normal bir şey, senin taahhütün yok fiyat arttırabilirde/azaltabilir.

war20anty

80+ Bronze
Her yılın ortasında gözden geçirilir zaten bu fiyatlar. Turkneti kullanan insan sayısı artınca, masrafları ve maliyetleri de artıyor. Ayrı olarak kurun etkisi var.

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir de gelen mailde altyapımın 100mbps'e kadar desteklediği ve o pakete geçebileceğim yazıyor.Oim'den kontrol ettiğimde maks 35 alabiliyorum ki o paketteyim şu an yani diyeceğim bu attıkları mail otomatik herkese mi atıyorlar başka bu maili alan var mı?

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Ben artık ekonomiyi steamdb üzerinden oyunların en düşük fiyatla satıldığı ülkelere bakarak takip ediyorum. Rusyayla yarışıyoruz. Hedef Arjantini geçmek hadi bakalım.
Hocam onunla ekonominin ne alakası varki? Steam doları sabitlemeseydi vay bizim halimize

Goxaria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Murat Yılmaz
Hocam onunla ekonominin ne alakası varki? Steam doları sabitlemeseydi vay bizim halimize
Dolar sabitleme olayı kalkalı çok oldu.
Artık steam "bu ülkeye şu fiyattan satarsan iyi olur" diye öneri veriyor. Yayıncı firmalar da genelde o fiyattan satıyor. O fiyatı belirleyen unsurun bizdeki karşılığı ise alım gücü.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Dolar sabitleme olayı kalkalı çok oldu.
Artık steam "bu ülkeye şu fiyattan satarsan iyi olur" diye öneri veriyor. Yayıncı firmalar da genelde o fiyattan satıyor. O fiyatı belirleyen unsurun bizdeki karşılığı ise alım gücü.
Kaldırıldığını bilmiyordum. Sağol bilgilendirdiğin için. Ama direk dolar kuru ile çarparsak yinede ucuza satıyorlar. Yani ucuz yapın desek bile bir işe yaramaz. HJüüü

war20anty

80+ Bronze
bir de gelen mailde altyapımın 100mbps'e kadar desteklediği ve o pakete geçebileceğim yazıyor.Oim'den kontrol ettiğimde maks 35 alabiliyorum ki o paketteyim şu an yani diyeceğim bu attıkları mail otomatik herkese mi atıyorlar başka bu maili alan var mı?
Fiyatları herkese atıyorlardır da altyapı bilgisini herkese atmıyorlardır. Müşteri hizmetlerini arayıp altyapınızın desteklediği hızı onlardan alabilirsiniz. Ya da internetten sorgulama yapın (NetSpeed). Oim'den kastınız ne anlamadım.

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
Fiyatları herkese atıyorlardır da altyapı bilgisini herkese atmıyorlardır. Müşteri hizmetlerini arayıp altyapınızın desteklediği hızı onlardan alabilirsiniz. Ya da internetten sorgulama yapın (NetSpeed). Oim'den kastınız ne anlamadım.
online işlem merkezi.türkneti bilmeyenler için de yazayım türknette insan yok konuşamıyosun :D sadece abone olurken bi insan sesi duydum başka yok labirent çözüyorum bazen telefonda insana ulaşabilmek için.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bu haberi duyar duymaz millenicoma geçtim bugün internet bağlanır diye düşünüyorum. Zaten alt yapıdan dolayı en fazla 16mbit alıyorum 85 lira bile çok geliyordu birde 100 lira mi vericem? Tabi ki hayır millenicom da 80 liraya aynı interneti aldım.

Top Bottom