Neler Yeni

Türknet aşırı kötü internet veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
Canlı yayına giriyorum açmıyor pubg giriyorum 300+ ping daha googleye bile girmiyor bu yazıyı mobil veriyle yazıyorum yardım edin bana

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yardım edilecek bir şey yok. Turknet hep böyle.
Altyapı müsait ise ISS değiştirirsin, belki faydası olur.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türknet pişmanlıktır. Kendim hala kullanıyorum şuan mecburluktan.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu Turknet ne garip iss. Memnun olan çok memnun, sürekli tavsiye ediyorlar; olmayanlarda hayattan usanmış izlenimi var

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
White Ravens görürse gene kızar kesin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oha ben demeden adam gelmiş.

Bu Turknet ne garip iss. Memnun olan çok memnun, sürekli tavsiye ediyorlar; olmayanlarda hayattan usanmış izlenimi var
Bu ucuz ISS'ler hep böyle. Tamamen şans işi. Altyapı çok müsait ise kaliteli Internet hizmeti veriyorlar. Yoksa süründürüyorlar. Müşteri hizmetleri olmaması da çok kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Canlı yayına giriyorum açmıyor PUBG giriyorum 300+ ping daha googleye bile girmiyor bu yazıyı mobil veriyle yazıyorum yardım edin bana
Allah bin belasını versin ya az önce hız testi yaptım 0.9 çıktıı modemi kıracamm
Screenshot_2020-07-24-03-39-40-064_com.android.chrome.jpg

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Memnun olan 3 kişiyse, olmayan 33 kişidir.
Firma diğerleri ile kıyaslandığı zaman aşırı derecede kötü bir internet ve sıfır müşteri hizmeti sunuyor.
Zaten sponsoru olduğu kişiler bile firmadan memnun değil.
Sağda solda "Taahhüt yok, şöyle hızlı, böyle iyi" diyerek bir sürü yalandan reklam yapıyor.
Ama sözleşme şartlarını yerine getirmiyor.
"Abone olmak istiyorum" diye aradığın zaman sapık gibi sürekli arıyorlar, susmadan 40 dakika konuşuyorlar.
Abone olduktan sonra da herhangi bir destek alabilen cennetlik. Bayağı kötüler yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
Vaad edilen hız nedir ki altyapınıza göre?
36

Memnun olan 3 kişiyse, olmayan 33 kişidir.
Firma diğerleri ile kıyaslandığı zaman aşırı derecede kötü bir internet ve sıfır müşteri hizmeti sunuyor.
Zaten sponsoru olduğu kişiler bile firmadan memnun değil.
Sağda solda "Taahhüt yok, şöyle hızlı, böyle iyi" diyerek bir sürü yalandan reklam yapıyor.
Ama sözleşme şartlarını yerine getirmiyor.
"Abone olmak istiyorum" diye aradığın zaman sapık gibi sürekli arıyorlar, susmadan 40 dakika konuşuyorlar.
Abone olduktan sonra da herhangi bir destek alabilen cennetlik. Bayağı kötüler yani.
Bir de internet sitesinde oyuncular için en düşük ping yazıyor ya tam çıldırmalık ya pubg de dün 900 ping gördüm yemin ederim ki

Top Bottom