Oguzhaninym
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ama net bir cevap bulamadığından konu açmak istedim. Geçen günlerde binama Türknet 1000mbps kutusu geldiğini gördüm. Aktif olarak kullandığım Vodafone İnternetinde taahhütü az kalmıştı. turknet cayma bedelini karşıladığı için ayrıldım. Amacım Türknetin yeni gelecek zammından etkilenmeden 12 aylık ödeme yaparak 500 TL vermekti aylık. Geçiş işlemlerini hallettim ama adresimdeki gigafiber henüz aktif değil Max 100 gözüküyor ben şimdi 12 aylık ödeme yaparsam adresime gigafiber geldiğinde bu yaptığım 12 aylık ödeme üzerinden devam mı edeceğim yoksa yeni bir abonelik başlatıp kullanmadığım kısımları iade mi edecekler. İlk dediğim gibiyse sorun yok zamsız fiyat üzerinden 1 gigabit ile devam edeceğim. Ama 2. seçenek olursa ve yeni bir abonelik başlatılırsa zamlar gelmiş olur büyük ihtimalle zamlı fiyat mı vermek zorunda olurum bunu şahsen hiç istemiyorum benim turknete hemen geçme nedenim zamndan etkilenmemek adinaydi zaten. Umarım derdimi anlatabilmisimdir.