Neler Yeni

Türknet Hakkında referans

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
95 TL ye 74 mbps hiz aliyorum çok memnun kaldım ve eğer altyapınız destekliyorsa geçmenizi tavsiye ederim.
Eğer olurda bir gün yolunuz TÜRKNETE düşerse refansimi kullanarak hem siz ve ben 1 ay bedava kullanabiliriz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Merhaba,

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Gerçek sınırsız, yüksek hızlı yalın (sadece) internet (100 Mbps’e kadar) var hizmetin içinde. Ayda 85 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar: http://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=SJK16KC97VUN

Ne yapman gerekiyor?

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: SJK16KC97VUN

Bağlantı: https://turk.net/p/SJK16KC97VUN

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.

Revanche

80+
95 TL ye 74 mbps hiz aliyorum çok memnun kaldım ve eğer altyapınız destekliyorsa geçmenizi tavsiye ederim.
Eğer olurda bir gün yolunuz TÜRKNETE düşerse refansimi kullanarak hem siz ve ben 1 ay bedava kullanabiliriz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Merhaba,

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Gerçek sınırsız, yüksek hızlı yalın (sadece) internet (100 Mbps’e kadar) var hizmetin içinde. Ayda 85 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar: http://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=SJK16KC97VUN

Ne yapman gerekiyor?

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: SJK16KC97VUN

Bağlantı: https://turk.net/p/SJK16KC97VUN

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.
dostum ona bakarsan ben uydunet 80 tl 100 mbs alıyorum ve direk devletin ve 7/24 müşteri hizmetleri var gereksiz yere kötü bit markanın sıvacılığına gerek yok bence
Not:Ama kullana saygı duyuyorum benim fikrim böle

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Dostum memnunsan ne güzel umarım gelecekte sorun yaşamazsın, yaşarsan da müşteri hizmetleri oh wait, yok o :)

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar
İhlal gibi geldi bana :unsure:

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum ona bakarsan ben uydunet 80 TL 100 mbs alıyorum ve direk devletin ve 7/24 müşteri hizmetleri var gereksiz yere kötü bit markanın sıvacılığına gerek yok bence
Not:Ama kullana saygı duyuyorum benim fikrim böle
Hocam hic bir sıkıntım yok eğer müşteri hizmetleri ilgileniyor şuana kadar hicbir sıkıntı görmedim superonline kullanıyordum 8mbps 95 tl aylık ödüyordum şimdi taahhütte vardı yani şuan aşırı mutluyum kafam rahat diyebilirim bu yüzden eğer geçmek isterlerse referansımı biraktim sonuçta ben davet ettim gelip gelmemek onlara kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar
İhlal gibi geldi bana :unsure:
Hocam kuralları okumadım ama genelde bildiğim için forumlarda gezdigimden Abdullah hocamın da TÜRKNET hakkında videosu da var o yüzden sıkıntı olacağını düşünmedim

Revanche

80+
Hocam hic bir sıkıntım yok eğer müşteri hizmetleri ilgileniyor şuana kadar hicbir sıkıntı görmedim superonline kullanıyordum 8mbps 95 TL aylık ödüyordum şimdi taahhütte vardı yani şuan aşırı mutluyum kafam rahat diyebilirim bu yüzden eğer geçmek isterlerse referansımı biraktim sonuçta ben davet ettim gelip gelmemek onlara kalmış.

Hocam kuralları okumadım ama genelde bildiğim için forumlarda gezdigimden Abdullah hocamın da TÜRKNET hakkında videosu da var o yüzden sıkıntı olacağını düşünmedim
bence iptal et benimkine geç 80 tl 100 mbs 5 upload

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ben cs go 58 alıyom mersinde ? hep bide
Hocam ben çorumdayım hizmet vermiyorlarmış baktim

kanka ben cs go 58 alıyom mersinde ? hep bide
Valla turknet ölçmedim pc yok çünkü

Valla turknet ölçmedim PC yok çünkü
Ama mobil için ideal ping seviyesi

Revanche

80+

Valla turknet ölçmedim PC yok çünkü

Ama mobil için ideal ping seviyesi
La bu nasıl iş ben merkezde oturuyom türknet bana max 35 mbs veriyor sen çorumda oturuyon 74 mbs veriyor wtf ?

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
La bu nasıl iş ben merkezde oturuyom türknet bana max 35 mbs veriyor sen çorumda oturuyon 74 mbs veriyor wtf ?
Hocam şimdi söyle Çorumda sanayi şehri alt-yapı mecbur yüksek saflarda olur diye düşünüyorum çorum büyükşehir olucak diyorlardı :) ona göre hocam

Top Bottom