Neler Yeni

Türknet Hizmet No öğrenme

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ekran Görüntüsü (297).png

@RevDeisDou

smz.

80+ Bronze
Arkadaşlar türknet çakallığının şimdi farkına varmış bulunmaktayım. İnternet hizmetimi iptal ettirmek ve Türk Telekoma geçmek istiyordum. İptal işlemi direkt olarak türk Telekom da yapabiliyormuş amaaaaaa
Hizmet numarası gerekliymiş . Ben türknetin "galiba" YAPA altyapısında olduğum için benim hizmet numaram 10 değil 9 haneli ve farklı olarak 18 veya 88 ile değil 100 ile başlıyor . Şimdi ben
Eski hizmet numaramı öğrenebilir miyim ve nasıl ogrenicem e-devletten öğrenilir mi ?
Not : Türknet pişmanlıktır
Türksat açık ara en iyisi kendi altyapısı ve İnternet sorunu olunca direk geliyorlar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,289
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
zaten şuan netspeeddeyim
5down 0,60 upload

altyapı 13mbps destekliyo
paket 35mbpslik
Düşündüğüm gibi. TTNET ile YAPA aynı altyapı. Yani bu adam turktelekom geçince sorunu düzelmeyebilir. Ama düzelebilir. Ben Turktelekomdan TurkNete geçtiğimde düzeldi mesela aynı altyapı olmasına rağmen.

Arda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda Işıklı
Turknetin sitesinden hız sorglar mısın? Hata verirse yan daireninkini sorgula aynı altyapı zaten.
7 kanka ilk abone olmadığım zaman 14 gösteriyordu geçen aylarda 4 şimdilerde ise 7 . Garip bı firma

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,289
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
7 kanka ilk abone olmadığım zaman 14 gösteriyordu geçen aylarda 4 şimdilerde ise 7 . Garip bı firma
O santral turktelekomun. Kısaca ikiside aynı internet. Turktelekom da benzer hızları verir.

Top Bottom