Neler Yeni

TurkNet internet hızlı ama Instagram vs. aşırı yavaş

Fatih A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fatih Aydınöz
Hız testi yapınca download 69, upload 7.5, gecikme 5ms çıkıyor. Ama Instagram'da sayfalar yenilenmiyor. Bir de Mobil veriye geçince Mobil verim çok yavaş olmasına rağmen (10mbps) instagram akıcı bir şekilde yükleniyor, sayfalar hızlı hızlı yenileniyor. Çözümü vs. var mıdır? Modemi resetledim bir işe yaramadı.

Onun dışında Youtube ve Twitch'de 1080p donma kasma olmadan video izleyebiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
salim-turgutoğlu
Hız testi yapınca download 69, upload 7.5, gecikme 5ms çıkıyor. Ama Instagram'da sayfalar yenilenmiyor. Bir de Mobil veriye geçince Mobil verim çok yavaş olmasına rağmen (10mbps) instagram akıcı bir şekilde yükleniyor, sayfalar hızlı hızlı yenileniyor. Çözümü vs. var mıdır? Modemi resetledim bir işe yaramadı.

Onun dışında Youtube ve Twitch'de 1080p donma kasma olmadan video izleyebiliyorum.
türknet'e yeni mi geçtiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
salim-turgutoğlu
2-3 hafta falan oldu yeni sayılır. İlk geçtiğimde internet bi yavaştı sonra düzeldi ama şuan bu sorunu yaşıyorum.
aynı sorunu bende yaşadım .aile profili kilidi olduğunu ve onu kaldırmak için müşteri hizmetlerini veya uygulamadan halledebilirsiniz

Fatih A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fatih Aydınöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorunu bende yaşadım .aile profili kilidi olduğunu ve onu kaldırmak için müşteri hizmetlerini veya uygulamadan halledebilirsiniz
Baktım bendede aile profili seçili ama sadece o seçili yani sosyal platformları engelle falan seçili değil. Yine de aile profilini devre dışı bırakmak gerekir mi?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Baktım bendede aile profili seçili ama sadece o seçili yani sosyal platformları engelle falan seçili değil. Yine de aile profilini devre dışı bırakmak gerekir mi?
Aile profili çok saçma bişey direkt devredışı bırak. Wpde mesaj bildirimi gelmesini bile engelliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
salim-turgutoğlu
evet gerekiyormuş maalesef bana da çok saçma geldi .speedtest verilerim iyi olmasına rağmen sosyal medya kullanımlarında aşırı yavaşlık sezdim bana sebebi aile profilini seçtiğiniz için dediler kaldırdım düzeldi.

Fatih A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fatih Aydınöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet gerekiyormuş maalesef bana da çok saçma geldi .speedtest verilerim iyi olmasına rağmen sosyal medya kullanımlarında aşırı yavaşlık sezdim bana sebebi aile profilini seçtiğiniz için dediler kaldırdım düzeldi.

Tamam hocam aile profilini kaldırdım onaylanmasını bekliyorum onaylanınca sonucu yazarım.

Fatih A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fatih Aydınöz

Çok teşekkürler hocam sorun düzeldi artık sorunsuz bir şekilde Instagram kullanabiliyorum. Ancak Aile profilinin neden sadece Instagram'ı yavaşlattığı mantıksız geldi.

ntf_faruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk
Hocam bir de ek olarak modemi kapatıp 2 dk bekleyip tekrar açmak gerekiyor instagramın düzelmesi için. Onuda ekleyeyim sonra konuyu okuyan başkaları sorun yaşamasın.
bu sorunu tekrar gündeme getirebilir misin veya da ayrı bir konu olarak varsa söyler misin bende türknete geçmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,053
Üyeler
163,937
Son üye
MEG8
Top Bottom