Türknet modem kurulumu

Anladım. Ayar yapamadım dediğiniz yerlerin fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genişbant yazan yere gireceksiniz. İngilizce yapabilirseniz, video size yardımcı olacak. Yine de böyle devam edebiliriz.
Girdim reis

Fotoğraf paylaşabilir misiniz? O ekranda kullanıcı adı ve şifrenin yazılı olduğu yer var.

3. sıradakine girebilir misiniz?
Fotoğrafta girdim

Fotoğrafta girdim

3. sıradakine girebilir misiniz? Doğru ayarlanmış gibi görünüyor ama
Link attım dostum

Son düzenleme:
kablonet daha iyi bence

Fotoğrafta girdim

Link attım dostum
Fotoğrafı yeni gördüm. Kusura bakmayın. Bildirimlerde fark edemedim. EOA yazan yeri değiştirmeniz gerekiyor. PPPoE şeklinde bir şey var mı?

Fotoğrafı yeni gördüm. Kusura bakmayın. Bildirimlerde fark edemedim. EOA yazan yeri değiştirmeniz gerekiyor. PPPoE şeklinde bir şey var mı?
Maalesef kitli kutu değişmiyor

Maalesef kitli kutu değişmiyor
Modemi sıfırladıktan sonra yeniden kurulum yapabilir misiniz? Ya da sıfırladıktan sonra arayüzü İngilizce yapıp, videodaki şekilde ayarlayın. Sizin modeminizde bulunan menüler, videodaki modemin arayüzünde sağ tarafta duruyor. Diğer seçenekler hemen hemen aynı. Yapamazsanız, sizin modeminize uygun birkaç video veya kılavuz bakarız. Kurulumu adsl olarak değil, vdsl olarak yapacaksınız.

Modemi sıfırladıktan sonra yeniden kurulum yapabilir misiniz? Ya da sıfırladıktan sonra arayüzü İngilizce yapıp, videodaki şekilde ayarlayın. Sizin modeminizde bulunan menüler, videodaki modemin arayüzünde sağ tarafta duruyor. Diğer seçenekler hemen hemen aynı. Yapamazsanız, sizin modeminize uygun birkaç video veya kılavuz bakarız. Kurulumu adsl olarak değil, vdsl olarak yapacaksınız.
0 layınca ttnet ayarına dönüyor yani tam 0 lanmıyor

Ama deniyecem

0 layınca ttnet ayarına dönüyor yani tam 0 lanmıyor

Ama deniyecem
Türk Telekom'un ürettirdiği modem olduğu için bazı ayarlar kısıtlı oluyor. Vdsl olarak ayarlanması yeterli.

Geri