turknet türk telekom fiber altyapısından en fazla 100 mbps veriyor.Alıntıyı görüntülearkadaşlar burada 1000 yazıyor speedtest açtığımda ilk 1000 gösterip 100 e düşüyor fakat altyapı sorgula dedigimde 100 mbps destekliyor diyor sitede (port yeni açıldı bina yeni fiber) bunu nasıl halledebilirim türkneti arasam yardımcı olurlar mı? ve onun dışında port yok dendiği zaman türk telekomu aradım port açmaları icin fakat kuruluma gelip modemi kurdular ama interneti türknet üzerinden alıyorum
knkm türknet altyapısında 1000mbps alabilirsin onun haricinde max 100mbps alabilirsinAlıntıyı görüntülearkadaşlar burada 1000 yazıyor speedtest açtığımda ilk 1000 gösterip 100 e düşüyor fakat altyapı sorgula dedigimde 100 mbps destekliyor diyor sitede (port yeni açıldı bina yeni fiber) bunu nasıl halledebilirim türkneti arasam yardımcı olurlar mı? ve onun dışında port yok dendiği zaman türk telekomu aradım port açmaları icin fakat kuruluma gelip modemi kurdular ama interneti türknet üzerinden alıyorum
Altyapıyı nasıl aldırdın yeni bina da ben de aldırmak istiyorum altyapıyıAlıntıyı görüntülearkadaşlar burada 1000 yazıyor speedtest açtığımda ilk 1000 gösterip 100 e düşüyor fakat altyapı sorgula dedigimde 100 mbps destekliyor diyor sitede (port yeni açıldı bina yeni fiber) bunu nasıl halledebilirim türkneti arasam yardımcı olurlar mı? ve onun dışında port yok dendiği zaman türk telekomu aradım port açmaları icin fakat kuruluma gelip modemi kurdular ama interneti türknet üzerinden alıyorum
türkcell kullanıyorum 945 mbps 50 upload alıyorum upload takılma firma ne verirse simetrik verirse 1000/1000 verir değilse yapcak bişi yokAlıntıyı görüntülearkadaşlar burada 1000 yazıyor speedtest açtığımda ilk 1000 gösterip 100 e düşüyor fakat altyapı sorgula dedigimde 100 mbps destekliyor diyor sitede (port yeni açıldı bina yeni fiber) bunu nasıl halledebilirim türkneti arasam yardımcı olurlar mı? ve onun dışında port yok dendiği zaman türk telekomu aradım port açmaları icin fakat kuruluma gelip modemi kurdular ama interneti türknet üzerinden alıyorum