Neler Yeni

Türknet Saçmalıgı basiniza boyle birsey geldimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
Beyler turknet altyapi sorgulamada 100mbps gozukuyordu basvuru yaptim yaptigim gorusmedede 100 mbps alacagim soylendi ama bugun boyle bir mesaj geldi basiniza boyle birsey geldimi

Ekler

• Screenshot_20231215_171243_Messages.jpg
    Screenshot_20231215_171243_Messages.jpg
    68.3 KB · Hit: 2,902

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Beyler turknet altyapi sorgulamada 100mbps gozukuyordu basvuru yaptim yaptigim gorusmedede 100 mbps alacagim soylendi ama bugun boyle bir mesaj geldi basiniza boyle birsey geldimi
Türknet bu bilgiyi zaten Türk Telekom'dan alıyor. Bence bir suçlu varsa o Türk Telekom'dur.

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
altyapı da bir sorun vardır ben kaç yıldır türknet kullanıyorum ve çok memnunum 100 mbps alıyorum bende baya iyi yaşadığım yer de ilçe olduğundan anca bu kadar ve gayet iyi bir internet hizmete şu zamana kdr ihtiyaç duymadım o yüzden hizmetleri , servisleri nasıldır çok bilmem ama türknet e karşı böyle bir başlık saçma direk altyapıdan kaynaklıdır.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Kaan Çiflikoğlu
bizde sözleşmede 50 olarak anlaşmıştık ama alt yapı olmadığından verilmemişti konu ile alaklı görüştüğümde alt yapınız olmadığından dolayı veremiyoruz vs diyip konuyu kapatmışlardı üzerinden baya zaman geçti pek hatırlamıyorum

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Evet Türktelekom alt yapısını kullandığı için hız değerlerini türktelekomdan alarak bu şekilde hizmet sunabileceklerinden bahsediliyor. Ama iş uygulamaya gelince her zaman vaad edilen hızları veremeyebiliyorlar. Bunun sebepleri Kutuda ki porttan olabilir hattınızın aşınmasından SN değerlerinin normal değerden yüksek olmasından dolayı olabilir. 100 Mbps destekliyor ancak stabil kullanabileceğiniz internet 75 60 mbps olabilir Sağlayıcıda bu şekilde kısıtlayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada Türknetin bir kusurunun olduğunu şahsen düşünmüyorum. Türk Telekom gibi tekelleşmiş bir firmanın alt yapısını kiralayarak hizmet veren firmalar Türknet,Millenicom,GıbırNet vb. hepsi türktelekomun verilerine göre vaadler vermektedir. ( Türknetin ve diğer firmaların Gigafiber alt yapıları dahil değildir)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Şahin Gürçay
Türknet 1000 mbps fiber paketini kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşmadım

efesu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Taş

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Kaan
1000 Mbps altyapınız yoksa bu firmayı es geçin, rezillik. Verdiğiniz miktarın hakkını asla vermiyorlar. Az daha ekleyip taahhütlü düzgün firmaya geçilmeli ya da alternatif firma bulunmalı, gerçekten rezillik abidesi firma. En başta 1000 Mbps hız alanla 16 Mbps hız alandan aynı parayı alıyor, müşteri hizmetleri yok direkt olarak hayalet, sorununuzu kendiniz çözüyorsunuz. Konudaki olay da çok normal, klasik TurkNet diyoruz. Salla baş iş yapıyorlar :D

anifraxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan
1000 Mbps altyapınız yoksa bu firmayı es geçin, rezillik. Verdiğiniz miktarın hakkını asla vermiyorlar. Az daha ekleyip taahhütlü düzgün firmaya geçilmeli ya da alternatif firma bulunmalı, gerçekten rezillik abidesi firma. En başta 1000 Mbps hız alanla 16 Mbps hız alandan aynı parayı alıyor, müşteri hizmetleri yok direkt olarak hayalet, sorununuzu kendiniz çözüyorsunuz. Konudaki olay da çok normal, klasik TurkNet diyoruz. Salla baş iş yapıyorlar :D
Müşteri hizmetleri bana göre en iyi firmadır. Diğer ISS'lerin müşteri hizmetleri var da ne oluyor, arayınca ulaşılıyor mu? Türksat ve Millenicom hariç tüm bilindik ISS'leri kullandım. Şuan da 75 Mbps Netspeed kullanıyorum, 7/24 müşteri hizmetleri var sözde ama Turknet'e ulaşabildiğim kadar ulaşamıyorum. İnternet hizmet farkından bahsetmeyeceğim bile, en az ping değerleri aldığım firmadır Turknet benim. Turknet'de sadece canlı müşteri hizmetleri yok. Arıza kaydı oluştururken "Beni Ara" diye seçenek var. Ben genelde derdimi yazarak anlatabildiğim için pek talep etmiyorum bugüne kadar 2-3 defa sadece Beni Ara talebi bırakmıştım o da iPv6 hizmeti içindi. Onda da eğer çalışma saatleri içinde o talebi birakirsam 1-2 saat içinde aradılar. Eğer çalışma saatleri dışında talebi birakirsam ertesi sabahın köründe direkt aradılar. Turknet'den çok memnun olmama rağmen sırf adresimde henüz Gigafiber yok, VDSL altyapı kullanıyorum diye Turknet'den Netspeed'e geçiş yaptım fiyat farkından dolayı. Yoksa aşırı memnundum Turknetten. Gigafiber gelir gelmez tekrardan geçiş yapacağım Turknete. VDSL veya ADSL altyapı'da daha ucuz fiyat tercih edilebilir diye Turknet önermiyorum direkt ama Turknet gibi hizmet verebilen 1 tane daha ISS yok açıkçası. Türksat'ı merak ediyordum bir de ama hem adresimde kendi altyapısı yok hem de VDSL altyapı paketleri çok pahalı diye denemedim hiç.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Kaan
Müşteri hizmetleri bana göre en iyi firmadır. Diğer ISS'lerin müşteri hizmetleri var da ne oluyor, arayınca ulaşılıyor mu? Türksat ve Millenicom hariç tüm bilindik ISS'leri kullandım. Şuan da 75 Mbps Netspeed kullanıyorum, 7/24 müşteri hizmetleri var sözde ama Turknet'e ulaşabildiğim kadar ulaşamıyorum. İnternet hizmet farkından bahsetmeyeceğim bile, en az ping değerleri aldığım firmadır Turknet benim. Turknet'de sadece canlı müşteri hizmetleri yok. Arıza kaydı oluştururken "Beni Ara" diye seçenek var. Ben genelde derdimi yazarak anlatabildiğim için pek talep etmiyorum bugüne kadar 2-3 defa sadece Beni Ara talebi bırakmıştım o da iPv6 hizmeti içindi. Onda da eğer çalışma saatleri içinde o talebi birakirsam 1-2 saat içinde aradılar. Eğer çalışma saatleri dışında talebi birakirsam ertesi sabahın köründe direkt aradılar. Turknet'den çok memnun olmama rağmen sırf adresimde henüz Gigafiber yok, VDSL altyapı kullanıyorum diye Turknet'den Netspeed'e geçiş yaptım fiyat farkından dolayı. Yoksa aşırı memnundum Turknetten. Gigafiber gelir gelmez tekrardan geçiş yapacağım Turknete. VDSL veya ADSL altyapı'da daha ucuz fiyat tercih edilebilir diye Turknet önermiyorum direkt ama Turknet gibi hizmet verebilen 1 tane daha ISS yok açıkçası. Türksat'ı merak ediyordum bir de ama hem adresimde kendi altyapısı yok hem de VDSL altyapı paketleri çok pahalı diye denemedim hiç.
Hocam ben şunu söylemeyi unutmuşum, TurkNet Gigafiber hizmeti alana bulunmaz nimet ama VDSL alan için 300 TL edecek bir hizmet asla değil. Diğer firmalardan hakikaten farkı yok, şansınıza denk gelmiş olmalı ben beni ara talebi bırakıyorum sorun düzeldikten sonra arıyorlar ya da aramıyorlar tekrar talep açıyorum. Aramayı da geçtim yazdığım sorunuma çok yetersiz cevaplar bırakıyorlar, çözüm odaklı olmuyor genellikle. Diğer firmalara en azından az daha aşağısını verir aynı hizmeti alırım, sorun çıkarsa da TurkNet ile yaşayacağımın aynısını yaşarım zaten. Gigafiber için çalışmalarını da çok garip ilerletiyorlar, bizim bölgede başlamışlardı 2 yıl önce bir mahalleden, aynı mahalledeler halen ve çalışma duraklamış. Kısacası bu para bu firmaya sadece 1000 Mbps sağlıyorsa verilir. Benim sinir olma sebebim fiyat politikaları ve sallabaş iş yapmaları. O kadar sponsorluk vereceklerine şu çalışmaları hızlandırıp hizmeti daha iyi hale getirip para isteseler överim ki şu zamana kadar övdüğüm bir firmaydı. Son zamanlarda verdikleri vaatleri asla yerine getirmiyorlar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
Türknet 1000 mbps fiber paketini kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşmadım
100 ve 1000 paketlerinin altyapıları farklı hocam 1k olan türknet kendi altyapısını kullanıyor 100 olanda diretk türk telekomun altyapsını kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 in hepsini veriyor mu acaba?
evet veriyor bende kullanıyorum

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
İmla kuralları, harfler ve kelimeler falan neden bu kadar özensiz ? Onu farkettim şimdi. Geçenlerde de bana böyle bir mesaj gelmişti. Onda da böyle imla kuralları falan çok özensizdi ufak ayrıntılar vardı. Ben mi çok şüpheci yaklaşıyorum acaba ? :D

Top Bottom