Neler Yeni

Turknet Upload Arttı

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
Arkadaşlar kaç gündür upload artcak diyolardı artmıyodu modemi kapat aç yapıyodum yine aynıydı modemin res tuşuna 10sn boyunca basılı tutup res attıktan sonra upload 4mbps den 8mbps ye çıktı
(modeme res atmadan önce kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenin yoksa kurulum yapamazsınız)

ultrAslan

80+ Bronze
ben 35/3 kullanıyordum 35 de artış olmayacak dediler 75 lik pakete geçtişm 10 lira fark ile 75/6 şuanda

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 35/3 kullanıyordum 35 de artış olmayacak dediler 75 lik pakete geçtişm 10 lira fark ile 75/6 şuanda

bende 35/3 kullanıyordum aynı senin gibi 10 lira farkla üst pakete geçtim alt yapı yok diye 50mbps hız veriyolar uploadda 3.5 civarıydı 7 küsür mbps ye yükseldi

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
1 Haziran'a kadar geçerli.

ultrAslan

80+ Bronze
bende 35/3 kullanıyordum aynı senin gibi 10 lira farkla üst pakete geçtim alt yapı yok diye 50mbps hız veriyolar uploadda 3.5 civarıydı 7 küsür mbps ye yükseldi

üst pakete geçmeyince arttırmıyolar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Türkneti önerir misiniz? Ne gibi faydaları var ne gibi eksileri oldu? Müşteri temsizlcileri nasıldır..?

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
Türkneti önerir misiniz? Ne gibi faydaları var ne gibi eksileri oldu? Müşteri temsizlcileri nasıldır..?
Ben kesinlikle öneririm taahüt yok mis gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar kaç gündür upload artcak diyolardı artmıyodu modemi kapat aç yapıyodum yine aynıydı modemin res tuşuna 10sn boyunca basılı tutup res attıktan sonra upload 4mbps den 8mbps ye çıktı
(modeme res atmadan önce kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenin yoksa kurulum yapamazsınız)
Ben res atmadım benim 3 den 5-5,6 lara çıktı

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

öneririm tahhüt yok alt yapın yetiyosa 100mbps interneti 75tl ye alabiliyosun alt yapın yoksa ekstra 10 lira verip alabildiğin en hızlı interneti alıyosun ama şöyle bi durum var benim önermem hiçbişey değiştirmez senin konumun önemli bulunduğun konumda türknetin alt yapısı yoktur sallıyorum kablonetin alt yapısı vardır o zaman kablonetten daha hızlı internet alırsın internet sağlayıcılarının sitelerine gir alt yapı sorgulama de en hızlı interneti aldığın sağlayıcıdan internet al türk netin faydası ucuza hızlı internet veriyor (alt yapı varsa) ve tahhüt olmadığı için istediğin zaman iptal ediyosun aboneliğini müşteri temsilcileri yok heralde ben aradığımda hiç kimseyle konuşamadım bi arıza olduğunda arıza kaydı bırakıosun bi gün sonra falan en geç gelip tamir ediyolar

Top Bottom