Neler Yeni

Turknet vaad edilen hızı alamıyorum

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Bugün internet bağlandı. 63mpbs karşılıyordu altyapım ve 75 mpbslik paket tanımlandı.Hız testi yaptığımda 35 i görmüyor uploadda sıkıntı yok 7 8 arası ama download yarı yarıya modem kurulumunu ben yaptım sadece bana verilen şifre ve kullanıcı adını değiştirdim sistemden ve internetim aktif hale geldi başka bir işlem yapmadım sizce neyden kaynaklanıyor düzelir mi ilerleyen günlerde ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ethernet ilemi hız testi yaptınız?
Modeminiz nedir?

Türknet ile görüştünüz mü?
Hat değerlerinizi atarmısınız?

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
Ethernet ile yapılmadıysa olabilir.
Kurulumlarınızda bi sorun yok dogru yapılmış.
Ayrıyeten bulundugunuz bölgede çalışma varsa ortalama 1-2 gün içinde hızınızı alabilirsiniz

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ethernet ilemi hız testi yaptınız?
Modeminiz nedir?

Türknet ile görüştünüz mü?
Hat değerlerinizi atarmısınız?
Ethernet ile yapmadım wifi ile bağlıyken telefondan yaptım.
VMG3313-B10A
Turknetle görüsmedim henüz

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
VMG3313-B10A
Wifi ile o hızı alman normal kablo ile bağlayıp yapman gerek mesela ben telefonda 45 alıyorum wifi de kablo ile 74 75 arası veriyo

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,556
İsim
Hakanbey
VMG3313-B10A
Türknet web sayfasına giriş yapıp orada modemine gelen bağlantı hızını görebiliyorsun. Altında hız alıyorsan bu modemin veya kullandığın cihaz ile alakalıdır.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Ethernetsiz WiFi ile telefonda aldığın hız ile bilgisayarda ethernet ile alacağın hız 2 3 kar farkeder. Bir de konu açmışsın kardeş bunun için düzgün yap testini

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bugün internet bağlandı. 63mpbs karşılıyordu altyapım ve 75 mpbslik paket tanımlandı.Hız testi yaptığımda 35 i görmüyor uploadda sıkıntı yok 7 8 arası ama download yarı yarıya modem kurulumunu ben yaptım sadece bana verilen şifre ve kullanıcı adını değiştirdim sistemden ve internetim aktif hale geldi başka bir işlem yapmadım sizce neyden kaynaklanıyor düzelir mi ilerleyen günlerde ?
Hat değerlerini paylaş. Bir de testi 2.4G Wi-Fi ağından yaptıysan o hızları geçememen normal gibi 😀

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
VMG3313-B10A
2.4GHz WİFi bağlantısı üzerinden test yaptığınız için normal o değerleri almanız.

Ethernetsiz WiFi ile telefonda aldığın hız ile bilgisayarda ethernet ile alacağın hız 2 3 kar farkeder. Bir de konu açmışsın kardeş bunun için düzgün yap testini
Herkes anasının karnından bunları bilerek doğmadı? Daha düzgün şekilde ifade edebilirsin.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,556
İsim
Hakanbey
2.4GHz WİFi bağlantısı üzerinden test yaptığınız için normal o değerleri almanız.

Herkes anasının karnından bunları bilerek doğmadı? Daha düzgün şekilde ifade edebilirsin.
Herkes anasının karnından diksiyon eğitimi alarak doğmuyor adam içinden geldiği gibi yazmış herkes empati kuramıyor bizler gibi alıştım artık bişey dememek lazım bu yaştan sonra eğitim vermeyiz :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Herkes anasının karnından diksiyon eğitimi alarak doğmuyor adam içinden geldiği gibi yazmış herkes empati kuramıyor bizler gibi alıştım artık bişey dememek lazım bu yaştan sonra eğitim vermeyiz :)
Fakat forumda saygılı şekilde davranması lazım.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,556
İsim
Hakanbey
Fakat forumda saygılı şekilde davranması lazım.
Saygı güzel söyledin, İnsanlar ciddiye aldığı ortamlarda saygılı olurlarmış. Sanırım burası ona göre böyle bir yer değil, Cezası varsada zamanla öğrenir bence bize düşen aldırmamak baktın top üstümüze sıçrıyor rapor ederiz en fazla. 20 yıldır forumlardayım. Valla usandım artık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,673
Üyeler
165,708
Son üye
reizzokaan
Top Bottom