Neler Yeni

Yardım Türknet ZAMMI sonrası ne yapılmalı ?

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Selamun aleykum;

Kullandığım paket 75 Mbps'e kadar ve şuan 60-70 Mbps arası hız alabiliyorum.

Türknet 1 ağustostan itibaren faturalara zam yapıp 170 tl fiyat sunuyor.

Şuanda

Millenicom 125 Tl (100Mbps)
Comnet 109 tl (100Mbps)
Netspeed 134 Tl (100Mbps)

Ne yapmak daha mantıklı olur yukarıdakilerden birine mi geçilmeli ? Bu firmalarında zam yapabilme ihtimallerinide düşünüyorum. Önerileriniz neler ?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
Selamun aleykum;

Türknet 1 ağustostan itibaren faturalara zam yapıp 170 TL fiyat sunuyor.

Şuanda

Millenicom 125 TL (100Mbps)
Comnet 109 TL (100Mbps)
Netspeed 134 TL (100Mbps)

Ne yapmak daha mantıklı olur yukarıdakilerden birine mi geçilmeli ? Bu firmalarında zam yapabilme ihtimallerinide düşünüyorum. Önerileriniz neler ?
bence taahütlü internete geç ben süperonline kullanıyorum kesinlikle daha iyi bence kafalarına göre zam yapılamıyor tek eksisi 2 yıl beklemek ama işte ve eğer 3 ünden birini düşünüyorsan 2 arkadaşım var biri netspeed diğeri millenicom kullanıyor 2 side kocaelide oturuyor memnunlar deneyebilirsin

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Comneti tavsiye ederim. Lokasyon neresi acaba?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
https://www.internetkutusu.com.tr/mega-kutu arkadaşlar 1 hafta bir araştırma yaptım kullanan kişilerle irtibata geçtim. Gayet memnunlar genelde kullananlar türknet üzerinden geçiş sağlayan 99 dan yükseldiği zaman ki kişiler. Birde 2 kişi şehir dışında olup legens oynayan kişiler pinglerinin daha da düştüğünü söylediler ama bir kanıt var mı dediğimde bir şey sunamadılar. Diğer 3 kişi ise daha önce ping duymadıklarını ne işe yaradığını bilmedikleri için hiç dikkat etmediklerini söyledi. Ben bu hafta bu operatöre geçiş işlemlerini başlatacağım. Deneyim ile ilgili konu açarım. Yine arkadaşını getir kampanyası da mevcut. Yeni internet alacaklarada aktivasyon ve kurulumu ücretsiz olarak sunuyorlar buda güzel. Biraz reklam gibi oldu ama herhangi bir bağım yok araştırın değerlendirin. Fiyat gayet mantıklı. Şikayette mevcut değil. Uzun zamandırda bu işi yapıyorlar. En çok sevdiğim yanıda aradığın zaman muhattap bulabilmek.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Netspeed tavsiye ederim ne comnet nede millenicom ikiside iyi değil bence millenicom da zam yapacaktır yakında

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
https://www.internetkutusu.com.tr/mega-kutu arkadaşlar 1 hafta bir araştırma yaptım kullanan kişilerle irtibata geçtim. Gayet memnunlar genelde kullananlar türknet üzerinden geçiş sağlayan 99 dan yükseldiği zaman ki kişiler. Birde 2 kişi şehir dışında olup legens oynayan kişiler pinglerinin daha da düştüğünü söylediler ama bir kanıt var mı dediğimde bir şey sunamadılar. Diğer 3 kişi ise daha önce ping duymadıklarını ne işe yaradığını bilmedikleri için hiç dikkat etmediklerini söyledi. Ben bu hafta bu operatöre geçiş işlemlerini başlatacağım. Deneyim ile ilgili konu açarım. Yine arkadaşını getir kampanyası da mevcut. Yeni internet alacaklarada aktivasyon ve kurulumu ücretsiz olarak sunuyorlar buda güzel. Biraz reklam gibi oldu ama herhangi bir bağım yok araştırın değerlendirin. Fiyat gayet mantıklı. Şikayette mevcut değil. Uzun zamandırda bu işi yapıyorlar. En çok sevdiğim yanıda aradığın zaman muhattap bulabilmek.
1 haftadır kesinti yaşıyorlar siber saldırılar sebebiyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
1 haftadır kesinti yaşıyorlar siber saldırılar sebebiyle
Bunu duymamıştım. Donanım haberde böyle bir yorum gördüm: Sorun geçiciymiş ve düzelmiş. 1 haftadır değil 2 gün sürmüş.

Alıntı:
(Yaşamış olduğumuz sorun bir siber saldırıydı yaklaşık 800.000 kullanıcının aynı anda kullanacağı boyutta bir internet kapasitesi ile hatlarımıza saldırı gerçekleştirilmiştir. An itibariyle siber saldırı önleme bölümü DDos atağını engellemiştir. Fiyat konumlandırmamız sebebiyle son dönemde oldukça fazla saldırı aldık ancak, ilk defa kesinti yaşattık. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Ddos koruması speeedtest uygulamalarını da atak olarak algıladığından dolayı hız testi yapamıyorsunuz efendim.)

- Şimdi gördüm daha 3 ay öncede aynı soruna maruz kalmış, herhangi bir önlem alınmamış buna rağmen demekki yine olacak doğal olarak, kullanıcılar ne olacak böyle fiyatlar aldı başını gidiyor bizi. İnternet eskiden alt yapı yoktu, port yoktu ulaşılması zordu. Şimdide fiyattan artık ulaşmak zor olmaya başladı. Eski hızlarla internet almaya başlayacağız bu fiyatlarla. %67 zam nedir kardeşim port ücretlerine. Türk telekomun zararını bile ülkedeki bütün internet kullanıcılarına ödettiriyorlar ne hale düştük.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Bunu duymamıştım. Donanım haberde böyle bir yorum gördüm: Sorun geçiciymiş ve düzelmiş. 1 haftadır değil 2 gün sürmüş.

Alıntı:
(Yaşamış olduğumuz sorun bir siber saldırıydı yaklaşık 800.000 kullanıcının aynı anda kullanacağı boyutta bir internet kapasitesi ile hatlarımıza saldırı gerçekleştirilmiştir. An itibariyle siber saldırı önleme bölümü DDos atağını engellemiştir. Fiyat konumlandırmamız sebebiyle son dönemde oldukça fazla saldırı aldık ancak, ilk defa kesinti yaşattık. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Ddos koruması speeedtest uygulamalarını da atak olarak algıladığından dolayı hız testi yapamıyorsunuz efendim.)

- Şimdi gördüm daha 3 ay öncede aynı soruna maruz kalmış, herhangi bir önlem alınmamış buna rağmen demekki yine olacak doğal olarak, kullanıcılar ne olacak böyle fiyatlar aldı başını gidiyor bizi. İnternet eskiden alt yapı yoktu, port yoktu ulaşılması zordu. Şimdide fiyattan artık ulaşmak zor olmaya başladı. Eski hızlarla internet almaya başlayacağız bu fiyatlarla. %67 zam nedir kardeşim port ücretlerine. Türk telekomun zararını bile ülkedeki bütün internet kullanıcılarına ödettiriyorlar ne hale düştük.
Evet, benzer durumlar yaşanabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
Selamun aleykum;

Şuanda

Comnet 109 TL (100Mbps)

İmkanın varsa 10 aylık faturayı 3 ay taksit yaparak öde. Eğer imkanın yoksa ve 169,90 size fazla geliyorsa comnet, netspeed, gıbırnet tercihlerine yönelebilirsiniz.

FareV

80+ Bronze
Selamun aleykum;

Şuanda

Comnet 109 TL (100Mbps)

Ben comnet kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sorun yaşamadım şu zamana kadar.

Top Bottom