Neler Yeni

Türknetin verdiği modem alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Vekilharç
Bütçe
600
Türknet zyxel vmg3625-t50b modemini veriyor onun yerine tenda v12 almalımıyım

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat
Ben turknet in verdiği modemi 1 aydır kullanıyorum memnunum sıkıntı yaşamadım

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
alınır gayet güzel bir modem hocam

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cengiz B.
modem güzel ama çok cihaz bağlanacaksa wifi drop oluyor birden wifi ağı görünmez oluyor sanki modem kendini resetliyor gibi ama resetlemiyor da şu an router bakıyorum modemi köprü moduna alıp router kullanmayı düşünüyorum. Fiyatı uygun ama çok cihaz bağlanacaksa tavsiyem güzel bir modem almanız

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat
modem güzel ama çok cihaz bağlanacaksa wifi drop oluyor birden wifi ağı görünmez oluyor sanki modem kendini resetliyor gibi ama resetlemiyor da şu an router bakıyorum modemi köprü moduna alıp router kullanmayı düşünüyorum. Fiyatı uygun ama çok cihaz bağlanacaksa tavsiyem güzel bir modem almanız
senin modeminde bir sıkıntı olmasın belirtilen marka ve modeli kullanıyorum evde iki laptop 1 masaüstü pc 3 telefon ve bir tablet bilgisayar bağlı bende hiç sıkıntı yok

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cengiz B.
senin modeminde bir sıkıntı olmasın belirtilen marka ve modeli kullanıyorum evde iki laptop 1 masaüstü pc 3 telefon ve bir tablet bilgisayar bağlı bende hiç sıkıntı yok
sorun bende de olabilir ama modemle alakalı sorunları arattığımda aynı sorunu yaşayan onlarca kişi gördüm. Ben çok takılmıyorum. Yakın zamanda telefon hattı tazelenecek ve modemi köprü moduna alıp güzel bir router alacağım. Modem kullanılmayacak kadar kalitesiz demedim altını çizmek isterim. Ben 2 laptop 5 telefon 1 tv 1 uydu alıcı sürekli bağlı şekilde kullanıyorum ve kopmalar oluyor. Önceden daha kötü bir internetim olduğu için şu anki durum bana sorun olmuyor yakında da çözmeyi planlıyorum zaten.

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Alınmaz.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat
aslında bir kere paraya kıyıp asus dsl ax82u alacaksın bir iki kere kullanma fırsatım oldu bu kadar muazzam makine görmedim ben ama fakirliğin gözü kör olsun işte

Top Bottom