Hissettim ben. 400kb/s downloaddan 800kb/s download a arttı. Teşekkürler TT!Sizde bu reklamdaki gibi 2 SENEDE 2 KAT ına çıktiğını hissettiniz mi bu reklamlari inandırıcı buluyor musunuz?
Evet mobil i söylüyorlar 2 yılda 2 kat iddialıBen biraz inandırıcı buluyorum ama adamların yaptığı reklam mobille alakalı. yani bu durumda ev interneti ile ayırmak lazım.
ilk olarak evet gelişme var. yazlığın oraya baz istasyonu dikmişler 123mbps'e kadar hız aldım ama 100 altına düşmedi.
onun dışında birçok yerde çok kötü. abi bizim evde 18mbps alıyor ya vodafone 60ları görüyor.
neyse.
İnsanın içinden geçiyor şu reklam paralarına verecekleri parayla ülkeye fiber hattı çekerlerdi ama neyse...Sizde bu reklamdaki gibi 2 SENEDE 2 KAT ına çıktiğını hissettiniz mi bu reklamlari inandırıcı buluyor musunuz?
Mobil ttnet kullanmadım fakat mobilde mümkün olabilir bu hız artışı bazı konumlarda akşam saatlerinde hız düşüşü olsa bile.Evet mobil i söylüyorlar 2 yılda 2 kat iddialı
Geçen gün bebekleri oldu para lazim reisbu adamı da amma zengin ettiler.
az önce kim milyoner olmak ister izliyordum.
birisi telefon jokeri kullandı aradıklarında kenan BEY "sesiniz kesik kesik geliyor" dedi. Ve bu olayın telekom reklamından sonra yaşanması ayrı bi komik. Puahshahsha.
lan program bitiyor reklamda yine bu adam. instagram reklamlarda bu adam. bıktım olm.
Adamı geç ronaldoya bile para yedirdiler.bu adamı da amma zengin ettiler.
az önce kim milyoner olmak ister izliyordum.
birisi telefon jokeri kullandı aradıklarında kenan BEY "sesiniz kesik kesik geliyor" dedi. Ve bu olayın telekom reklamından sonra yaşanması ayrı bi komik. Puahshahsha.
lan program bitiyor reklamda yine bu adam. instagram reklamlarda bu adam. bıktım olm.
aaa evet.Geçen gün bebekleri oldu para lazim reis
ne izledim lan ben?Sizde bu reklamdaki gibi 2 SENEDE 2 KAT ına çıktiğını hissettiniz mi bu reklamlari inandırıcı buluyor musunuz?