- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Türkiye de hangi firma müşteri memnuniyetini önemsiyor ki.Gelişmeyi anca FİYAT için yaparlar
Ama bi zahmetde altyapıları iyileştirsinler
Reis fiber modemde neden kanal ayarlama yok sence?Ben biraz inandırıcı buluyorum ama adamların yaptığı reklam mobille alakalı. yani bu durumda ev interneti ile ayırmak lazım.
ilk olarak evet gelişme var. yazlığın oraya baz istasyonu dikmişler 123mbps'e kadar hız aldım ama 100 altına düşmedi.
onun dışında birçok yerde çok kötü. abi bizim evde 18mbps alıyor ya vodafone 60ları görüyor.
neyse.
neyin kanalı.Reis fiber modemde neden kanal ayarlama yok sence?
Kfkfkfkflfkf kanal ayarlama ya şu boş kanal ayarlama 1 den 13 e kadarmi ne boş kanalda ping felan olmuyor yaneyin kanalı.
kanalıma hoş geldiniz.
10 sene mi,keşkeBunun en büyük nedenlerinden biri bu işlerin tekele bırakılması bence. Devletin resmi bir dairesi ilgilense bu sorunların hiçbiri olmayacak ama.
Neyse biz teknolojide 10 sene geriden geliyorduk...
niye olmasın. vardır.Kfkfkfkflfkf kanal ayarlama ya şu boş kanal ayarlama 1 den 13 e kadarmi ne boş kanalda ping felan olmuyor ya
fiber de olabilir onun dışında değişen bir şey yok fiberde gelişsede fiyatları arttırıyorlarSizde bu reklamdaki gibi 2 SENEDE 2 KAT ına çıktiğını hissettiniz mi bu reklamlari inandırıcı buluyor musunuz?
Ağa tt nin orjinal modemi bideniye olmasın. vardır.
ping değil ayrıca kapsama ve hız olayı var.
5GHz kanalları 50lerden mi ne başlıyor 2.4GHz 1 13
Mobil için bahsetmişler ev internetinde 74 liralik faturamı 100 lira olarak ayni hizlarda güncelleyelim dedilerfiber de olabilir onun dışında değişen bir şey yok fiberde gelişsede fiyatları arttırıyorlar
Ciddi ciddi aradılar mıMobil için bahsetmişler ev internetinde 74 liralik faturamı 100 lira olarak ayni hizlarda güncelleyelim dediler