Turktelekom sorunsalı

kaplanharun

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
19,893
Arkadaşlar turktelekom kullanıcısıyım aylık 80 tl ödüyorum sözde 16 mbps almam lazım ancak speedtest yapıyorum download 5 upload 0.5 ve cs go da oyunlarda vesaire çok ping oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.

Dönemsel bir şey olabilir bu sıralar internet altyapıssı yetersiz kalıyor. Eğer uzun süredir olan bir şeyse müşteri hizmetlerini aramanda yarar var bazen port düzenlemeleri gerekiyor.( ya da farklı teknik bilgiler tam orasını bilmiyorum ama :rolleyes:)

Arkadaşlar turktelekom kullanıcısıyım aylık 80 tl ödüyorum sözde 16 mbps almam lazım ancak speedtest yapıyorum download 5 upload 0.5 ve cs go da oyunlarda vesaire çok ping oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.
Kankam kendim türk telekom da çalışıyorum ve böyle bir sorun var malesef şu anda ben kendi evimde de aynı paketi kullaniyorum selfy genç paketi ama maalesef bendede böyle

HERKES KARANTİNADA ADAM ELİNİN ALTINDA BİLGİSAYAR VARKEN DERMİ ÇALIŞACAK:)

müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulun servis gönderirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,686
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri