Türktelekommü turkcelmi

Ramlfthy

80+
Reaksiyon skoru
1
Köydeki evimize çok hızlı olmayan vdsl 16 veya 24 mbps intenet bağlatıcaz turkcell modem dahil 12 ay tahütle 204tl, türk telekom 24 ay tahütle ortalama 190 liraya geliyo ama modem yok kendi evimizde baya ucuza türktelekom fiber kullanıyorum memnunum ama turkcell nasıldır

Köydeki evimize çok hızlı olmayan vdsl 16 veya 24 mbps intenet bağlatıcaz turkcell modem dahil 12 ay tahütle 204tl, türk telekom 24 ay tahütle ortalama 190 liraya geliyo ama modem yok kendi evimizde baya ucuza türktelekom fiber kullanıyorum memnunum ama turkcell nasıldır
Türkcell kullanıyorduk fiyatlar kendiliğinden 6 ay sonra yükseliyor davalık olmuştuk

Turkcell kendi yapısı olmayan yerlerde hizmet vermiyorki. Tekrar mı xDSL üzerinden kullanıma açtılar? Bunu bir sorgulayın. Bunun yapında TT daha iyi bir seçim olacaktır.

Tabi ki Turkcell

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,166
Üyeler
197,144
Son üye
dear Emre
Geri