Neler Yeni

🔥İndirim Turnuva yapabiliriz: R6S Uplay ve Epic Games'te 35,60 TL!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Önerim uplay üzerinden almanızdır.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bozuk oyun. Tavsiye etmiyorum. Güzel oyun aslında da Ubisoft mahvetmenin yollarını buluyor sürekli.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Eğer 2 tarafta da fiyat aynıysa Uplay üzerinden alın derim. Sebebi Epic Games'ten alırsanız zaten üstüne bir daha Uplay'den oynamanızı isteyecek boş yere Epic Games'i çalıştırmaya gerek yok.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
mert
950+ saatim var plat 2yim max dia oldum oyun hem güzel hemen garip ama kesinlikle sıkıcı değil çok hızlı akan bir oyun ama bugisoft yani ne diyebilirim glaz ın dürbün bugumu diyim yoksa türkiyenin ping sorunundanmı bahsediyim (oyunda türk sunucuları yok sizde 50 ping varken karşıdaki adamın 12 -5 ping arası alması kısaca adam sizi vurduğunda sadece ölüm kamerasından nasıl öldüğünüzü görürsünüz adamı ölürken bile göremezsiniz)yoksa tonlarca bugdanmı bahsediyim bilemiyorum ama oyun güzel takım varsa oynamanızı öneririm

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
mert
950+ saatim var plat 2yim max dia oldum oyun hem güzel hemen garip ama kesinlikle sıkıcı değil çok hızlı akan bir oyun ama bugisoft yani ne diyebilirim glaz ın dürbün bugumu diyim yoksa türkiyenin ping sorunundanmı bahsediyim (oyunda türk sunucuları yok sizde 50 ping varken karşıdaki adamın 12 -5 ping arası alması kısaca adam sizi vurduğunda sadece ölüm kamerasından nasıl öldüğünüzü görürsünüz adamı ölürken bile göremezsiniz)yoksa tonlarca bugdanmı bahsediyim bilemiyorum ama oyun güzel takım varsa oynamanızı öneririm
Türkçeyi yine katletmişim

Top Bottom