Neler Yeni

tüy kesmek için jilet önerisi

grasdiyas

80+ Silver
arkadaşlar vicudum çok hassas özellikle çavuş un bulunduğu yer jilet venüs 3 bile denedim tüyü tersine doğru kesmiyorum tersine kesince cidden fena kanıyor düz kesimdede kanıyor malesef tüy dökücü de olabilir kötü kokmayan ama büyük ihtimal tüy dökücü tahriş edicek koltuk altıda kanıyor malesef ağda bile kanatıyor kolay kesebileceğim kanatmıyacak jilet de önerebilirsiniz blu 3 kullanıyorum şu an oda kanatıyor

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Furkan Demir
Hocam ben bunu kullanıyorum. Üzerinde 6dk yazıyor fakat 6dk'de etkili olmuyor. 10-15dk arası yeterli. Ama sizin cildinizde nasıl sonuç verir bilmiyorum. Cildinizin bir yerinde ufacık deneyin tahriş durumu vs olur mu olmaz mı diye.

(Konuyu Sağlık başlığında açsaydınız keşke)

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben bunu kullanıyorum. Üzerinde 6dk yazıyor fakat 6dk'de etkili olmuyor. 10-15dk arası yeterli. Ama sizin cildinizde nasıl sonuç verir bilmiyorum. Cildinizin bir yerinde ufacık deneyin tahriş durumu vs olur mu olmaz mı diye.

güzele benziyor sadece sürüp bekletiyoruz galiba extra bi önerisiniz varmı

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,844
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

(Konuyu Sağlık başlığında açsaydınız keşke)
Hocam bunu kullaninca kıl çıkması jilet gibi hızlı mı yoksa daha mi yavaş?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
arkadaşlar vicudum çok hassas özellikle çavuş un bulunduğu yer jilet venüs 3 bile denedim tüyü tersine doğru kesmiyorum tersine kesince cidden fena kanıyor düz kesimdede kanıyor malesef tüy dökücü de olabilir kötü kokmayan ama büyük ihtimal tüy dökücü tahriş edicek koltuk altıda kanıyor malesef ağda bile kanatıyor kolay kesebileceğim kanatmıyacak jilet de önerebilirsiniz blu 3 kullanıyorum şu an oda kanatıyor
veet ten başka markayı tavsiye etmem

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Furkan Demir

grasdiyas

80+ Silver
genital bölgeyi makinayla al bence, jiletle hem kesebilirsin yara yapabilirsin hem de kökten alınca yeniden çıkarken sıkıntı olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bunu aldım güzel bence öneririm
hocam böyle jileti tersten çekersin gaymak gibi çıkar ya onun gibi yaparmı

hocam bide şu beyaz sıvı deposu var ya onu kapma riski varmı

Bura.K

80+ Silver
Makineyle aslında daha rahat olur. Ben makineyle alıyorum 3-4 dakika anca sürüyor ve 0 kanatma.
Koltuk altı biraz el alışkanlığı gerektiriyor jiletten çok. Ara sıra bende kanatabiliyorum.

Tüy dökücü önermiyorum.

grasdiyas

80+ Silver
Makineyle aslında daha rahat olur. Ben makineyle alıyorum 3-4 dakika anca sürüyor ve 0 kanatma.
Koltuk altı biraz el alışkanlığı gerektiriyor jiletten çok. Ara sıra bende kanatabiliyorum.

Tüy dökücü önermiyorum.
tüy dökücüde pek gözüm yok aslında tahriş edicek büyük ihtimal derim de hassas nedense

koltuk altı için alıcam ama kilom az olduğuı için içe doğru biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,915
Üyeler
168,057
Son üye
lettuceboy
Top Bottom