POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Arkadşlar meecool km2 plus almayı düşünüyorum, bunu hem akıllı TV olarak hem de normal TV kanalı olarak kullanabilir miyim?
Yok hocam diğer şekilde istiyorlar. Ben normalde televizyonu pazardan pazara izlerim. Uyduyu kurmayınca dediler ki senin şu alete düştük yolla linkini alalım.bende mi tv stick var onda tv kanalları bulunmuyor ama play store'da trt 1 gibi uygulamalar var onlardan izliyebilirsin yada youtube canlı yayını açıyor kanallar onlardan izleyebilirsin
hiç bilmiyorum hocam umarım biri görür yardımcı olurYok hocam diğer şekilde istiyorlar. Ben normalde televizyonu pazardan pazara izlerim. Uyduyu kurmayınca dediler ki senin şu alete düştük yolla linkini alalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de uyduyu kurabilmek için daireye özel çanak falan mı olması lazım analamadım. Uydu cihazı alsam çalışır mı? Bence uydu cihazı alınca tamamen bağımsız oluyor. Ama almazsan da uydudan Kabloyla çekiyorsun diye tahmin ediyorum. Peki uydu cihazı önerir misiniz?
kısacası Android box internet üzerinden çalışıyor sadeceMerhaba android boxlar internet üzerinden yayınları alabilirsiniz. bazı cihazlar Hibrit yani hem android box ve normal çanak üzerinden yayın izleyebiliyorsunuz. Hiremco modellerine bakabilirsiniz.
Ailem için normal kanalları istiyorum. Böyle olduğunu söyledim kim uğraşacak işimiz ne dediler. Biz yine uyduyu halledelim,box alırım. Ama aklıma hala meecool km2 plus var. Çünkü soğutmalı ve uzun süre kullanımda kasma donma yapmıyor. Abimde mi Box var belli bir süre sonra kasıyor.Merhaba android boxlar internet üzerinden yayınları alabilirsiniz. bazı cihazlar Hibrit yani hem android box ve normal çanak üzerinden yayın izleyebiliyorsunuz. Hiremco modellerine bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kısacası Android box internet üzerinden çalışıyor sadece
Kullanırsın turkcell tv vodafone tv gibi uygulamalar var yada ip tv alcan her şeyi izleyebilirsinArkadşlar meecool km2 plus almayı düşünüyorum, bunu hem akıllı TV olarak hem de normal TV kanalı olarak kullanabilir miyim?
O ne oluyor? Örnek olarak önerdiğin birinin linkini atar mısın?Kullanırsın turkcell tv vodafone tv gibi uygulamalar var yada ip tv alcan her şeyi izleyebilirsin
Hangisi hocamO ne oluyor? Örnek olarak önerdiğin birinin linkini atar mısın?
İp tv dediğiniz şey. Bu turkcell tv, tivibu falan mıHangisi hocam