Neler Yeni

Twitch Hediye Abonelik

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Dostlar iyi geceler ben normal bir şekilde sevdiğim bir kanalın yayınını izliyordum.Durup dururken yukardan bildirim geldi ve tanımadığım alman bir kanaldan bana abonelik hediyesi geldi ama onun kanalına yani alman adam a garip bir olay gibi sebebi nedir acaba adama baktım yayında da değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca hedi eden lişi sir_simpel yazıyor böyle bir hesap yok twitchte acaba rastgele bir olay mı çözemedim

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Dostlar iyi geceler ben normal bir şekilde sevdiğim bir kanalın yayınını izliyordum.Durup dururken yukardan bildirim geldi ve tanımadığım alman bir kanaldan bana abonelik hediyesi geldi ama onun kanalına yani alman adam a garip bir olay gibi sebebi nedir acaba adama baktım yayında da değil

ayrıca hedi eden lişi sir_simpel yazıyor böyle bir hesap yok twitchte acaba rastgele bir olay mı çözemedim
rastgele hediye etmiş sana düşmüştür anormal bir durum yok bence

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rastgele hediye etmiş sana düşmüştür anormal bir durum yok bence
yani hocam adamın yayınında değilim takip etmiyorum adını bile ilk defa duydum kanalın o yüzden garibime gitti

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
yani hocam adamın yayınında değilim takip etmiyorum adını bile ilk defa duydum kanalın o yüzden garibime gitti
galiba ara sıra olabiliyor. Unlost a da wtcnn abone olmuştu, biri hediye etmiş, izlemediği halde rastgele düşmüş.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik

random hediye etmiştir sana gelmiştir

Top Bottom