D desty 80+ Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 165 Dahası Reaksiyon skoru 18 İsim EMİR KARTAL 31 Ocak 2022 #1 arkadaşım bana bit atmıştı , ödeme alıcakken askıya alınmıştı mail attım cevap geldi sahte bit ödeme yapamayız diyor ama ödeme geçmişi falan var cidden attı yani bir şey yapabilir miyim?
arkadaşım bana bit atmıştı , ödeme alıcakken askıya alınmıştı mail attım cevap geldi sahte bit ödeme yapamayız diyor ama ödeme geçmişi falan var cidden attı yani bir şey yapabilir miyim?
Sir Cem T-oker 80+ Gold Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 6,045 31 Ocak 2022 #2 arkadaşın sana bit atmak yerine kartına niye havale yapmıyor ? Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Ocak 2022 yagiz mali yazmış: arkadaşın sana bit atmak yerine kartına niye havale yapmıyor ? Devamı için tıklayın... Kanıtın varsa kanıtlarınla birlikte twitch desteğe yaz.
arkadaşın sana bit atmak yerine kartına niye havale yapmıyor ? Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Ocak 2022 yagiz mali yazmış: arkadaşın sana bit atmak yerine kartına niye havale yapmıyor ? Devamı için tıklayın... Kanıtın varsa kanıtlarınla birlikte twitch desteğe yaz.