Neler Yeni

Twitch'te ses tekrarı

shimpx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat
Twitch'te yayın açtığım zaman herhangi bir sesi yayına verdiğime Loop'a bağlayıp tekrar tekrar katlanarak baştan çalıyor ve sonsuza kadar böyle devam ediyor. Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yayını açtığınızda gösterge panelinden sesinizi kapatın
Twitch'te yayın açtığım zaman herhangi bir sesi yayına verdiğime Loop'a bağlayıp tekrar tekrar katlanarak baştan çalıyor ve sonsuza kadar böyle devam ediyor. Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ye

Yeniyim de gösterge paneli tam olarak neresi oluyor :( ?
"ses açıkken ses masasaüstündeki sesi de aldığı için (yani yayının sesini alacak) söylediğin kelime tekrarlanır. Bunun dışında ses kaynaklarında "Ses Giriş Yakalayıcısı" ekleyip oradan mikrofonunu seç. Sonra ses kaynaklarında sadece sen konuştuğunda hangi kaynaklarda ses hareketlenmesi oluyor ona bak. Eğer sadece konuştuğunda ses giriş yakalayıcısında oynama yoksa diğerlerine bir bak. Bu esnada masaüstünde bir ses vs açık olmasın ki başka bir şeyden dolayı masa üstü sesini kısma. Belki kamera açıyorsan ve kameranda ses alıyorsa ondan da kaynaklanabilir. Ama büyük ihtimal yayından kontrol ediyorsundur ve yayının sesi açık olduğu için bu sorunu yaşıyorsun gibime geliyor."

shimpx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayını açtığınızda gösterge panelinden sesinizi kapatın
Şöyle şimdi bugüne kadar sorun yaşamadım bugün yayın açtığımda şarkı açıyorum ya da takip bildirimi geldiğinde ortalık karışıyor bütün sesler loopa bağlayıp donguye giriyor. Ne yapsam düzeltemedim yani yardımcı olabilecekseniz Discord vesaire yerden eklesem? :(

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Şöyle şimdi bugüne kadar sorun yaşamadım bugün yayın açtığımda şarkı açıyorum ya da takip bildirimi geldiğinde ortalık karışıyor bütün sesler loopa bağlayıp donguye giriyor. Ne yapsam düzeltemedim yani yardımcı olabilecekseniz Discord vesaire yerden eklesem? :(
Discord FF#8888 ekleyin yarın yardımcı olayım

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sorunu discord da hallettik 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,763
Üyeler