aga hani bu soru dağılımı oluyo ya daha önceden çok daha az çıkmış konuları çalışmama gerke yok dimi-TYT tarih ve Türkçe yoruma dayalı. Coğrafya için bilgi gerekiyor. Özellikle harita bilgisi.
şimdi 50 videoluk tyt coğrafya serisiyle uğraşmak istemiyorum yükske ihtimalle boş videolar gösterecekelrTarih, Türkçe, Felsefe ve Din Kültürü yoruma dayalı. Ancak bilgi gerektiren sorular da çıkıyor elbette. Coğrafya için bilgi gerekiyor. Özellikle harita bilgisi.
Ben katılmıyorum buna. Bir ipe orta yerinden kesik açtığında o ip işlevini yerine getirebilir mi?aga hani bu soru dağılımı oluyo ya daha önceden çok daha az çıkmış konuları çalışmama gerke yok dimi-
Hangi alandan gireceksin sınava? Eğer sayısalcıysan coğrafya çalışmaya gerek yok. Deneme sınavı üzerinden gidersin sadece.aga hani bu soru dağılımı oluyo ya daha önceden çok daha az çıkmış konuları çalışmama gerke yok dimi-
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi 50 videoluk tyt coğrafya serisiyle uğraşmak istemiyorum yükske ihtimalle boş videolar gösterecekelr
tmHangi alandan gireceksin sınava? Eğer sayısalcıysan coğrafya çalışmaya gerek yok. Deneme sınavı üzerinden gidersin sadece.
aga birde bu açık lisde sınavlar online ya kopya çekme olayları yaygın mıHangi alandan gireceksin sınava? Eğer sayısalcıysan coğrafya çalışmaya gerek yok. Deneme sınavı üzerinden gidersin sadece.
Hiçbir fikrim yok dostum.aga birde bu açık lisde sınavlar online ya kopya çekme olayları yaygın mı
Sınavlar online oluyordu son sınava kadar açık öğretimde.tm
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga birde bu açık lisde sınavlar online ya kopya çekme olayları yaygın mı
demek tarih türkçe felsene din dışında 0 çekicezTarih, Türkçe, Felsefe ve Din Kültürü yoruma dayalı. Ancak bilgi gerektiren sorular da çıkıyor elbette. Coğrafya için bilgi gerekiyor. Özellikle harita bilgisi.