Ubisoft Connect dolandırıcılığı

dihellas

80+
Reaksiyon skoru
11
LEGEND22 indirim kodunu biliyorsunuzdur, bu kodu kullanarak AC Valhalla ve South Park oyunlarını almaya çalıştım ORDER FAILED hatasıyla karşılaştım ama paramı otomatik olarak çekti. Oyunlar 1 günden fazladır kütüphaneme eklenmedi. Ticket attım fakat hala bir geri dönüş yok bu konuda ne yapabilirim?

LEGEND22 indirim kodunu biliyorsunuzdur, bu kodu kullanarak AC Valhalla ve South Park oyunlarını almaya çalıştım ORDER FAILED hatasıyla karşılaştım ama paramı otomatik olarak çekti. Oyunlar 1 günden fazladır kütüphaneme eklenmedi. Ticket attım fakat hala bir geri dönüş yok bu konuda ne yapabilirim?
hannibal izleyen biri mi o.O2o.O2

ha bir de instagramdan yazabilirsin belki ordan görebilirler.

Müşteri hizmetleri var mı ubisoftun varsa bir ara. Olmadı bankayla görüş. Yine olmadı tüketici hakem heyetine. Ama ilk önce 1-2 gün bekle ticketa cevap geç geliyor genelde böyle şirketlerde

Müşteri hizmetleri var mı ubisoftun varsa bir ara. Olmadı bankayla görüş. Yine olmadı tüketici hakem heyetine. Ama ilk önce 1-2 gün bekle ticketa cevap geç geliyor genelde böyle şirketlerde
bi oyun alıcaz uğraştırdıkları şeye bak inanılmaz. Bankaya nasıl inandırıcam kendimi onu da bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hannibal izleyen biri mi o.O2o.O2

ha bir de instagramdan yazabilirsin belki ordan görebilirler.
mads dünyanın en karizma insanı olabilir :D

instagramı deneyeceğim teşekkürler

Ben de 2-3 ay önce indirim kullanmaya çalışınca olmuştu. Ubisoft connectten 100 puanım gitmişti ama ticket attığım gibi dönüş sağladılar. Birkaç dakika sonra puanlarım geri yatmıştı.

Destek bileti aç merak etme Ubisoft gibi şirket birkaç dolarını çökmez:)

Kurtarabildin mi parayı?

Ben ve kuzenim aynı şekilde oyunlar aldık sorun yaşamadık. Biraz şansızlık olmuş ama paran orda kalmaz dostum merak etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,562
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri