Neler Yeni

Öneri Üç ekran kartını alabilecek bir kasa önerisi istiyorum.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Toplamda 3 tane 4090 kartını alabilecek kasa önerisi istiyorum gerçi ben ek olarak bunlara borulu olarak bir sıvı soğutmada yapmak istiyorum fakat güzel bir hava alan sağlam bir kasaya ihtiyacım var ekran kartlarının büyük olması nedeniyle de kasanında büyük olmasını istiyorum bilgisayar bileşenlerinden pek anlamadığım için sizden bu konuda bana bir kasa tavsiye vermenizi rica edeceğim :)

Allmuted

80+ Bronze
Corsair 1000d ?

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Toplamda 3 tane 4090 kartını alabilecek kasa önerisi istiyorum gerçi ben ek olarak bunlara borulu olarak bir sıvı soğutmada yapmak istiyorum fakat güzel bir hava alan sağlam bir kasaya ihtiyacım var ekran kartlarının büyük olması nedeniyle de kasanında büyük olmasını istiyorum bilgisayar bileşenlerinden pek anlamadığım için sizden bu konuda bana bir kasa tavsiye vermenizi rica edeceğim :)
what , are you serious :D

Erda Yıldırım

80+ Gold
Neden ? unreal engine 5 için istiyorum ?
Unreal Engine 5 için olsa bile o kadarı gereksiz. Güzel hava soğutmalı bir 4090 yeterli olur. Eğer fanteziniz varsa Sıvı soğutma 4090 ve 7900X3D sistem toplayabilirsiniz.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bir şey soracağım yurtdışındamısınız ?

Şu anlık hayır sadece yazılımcıyım nasipse yakında evleneceğim evime şöyle bir sistem kurmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Unreal Engine 5 için olsa bile o kadarı gereksiz. Güzel hava soğutmalı bir 4090 yeterli olur. Eğer fanteziniz varsa Sıvı soğutma 4090 ve 7900X3D sistem toplayabilirsiniz.

Belkide haklısınız ama ekran kartları arasında render yükünü hafifletmek istiyorum bu nedenle ciddi çalışmalar yapmak istiyorum

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Bir Yandanda Uzay Montaj Yapsan Ve Üstüne Custom Sıvı Soğutma Montelesende Olur Aslında :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,683
Üyeler
161,732
Son üye
senmisinbenialan
Top Bottom