üç tabletten en f/p hangisi acil alıcam

yigithandeniz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
Bütçe
6000
iyi geceler herkese yorumları dikkate alarak sipariş vericem acilen hangisi f/p p11 yanında klavye kalem hediyeli samsung sadece kalem hediyeli yoga da ise klavye kalem çıkmıyor bütçe 6k en fazla epey tablet incelemeleri

hocam lenovodan iki tablet var linkte hangisinden bahsediyorsun kartın limiti 6500 TL s7 fe aşıyor maalesef
Kusura bakma, mobilden girince ikinci Lenovo cihazı görüntüleyemedim, şimdi sen uyarınca baktım, bahsettiğim model Lenovo Yoga Tab 11 YT-J706F. Belki kart limitini artırmayı da deneyebilirsin, sadece bir fikir.
Yine aralarında Lenovo Yoga Tab 11 YT-J706F derim, özellikle 4gb ram kurtaramayabilir diye düşünerek bu modeli incelemeni önerdim, yine kullanıcı yorumlarını ve inceleme videolarını es geçme diye belirtmek isterim. Şimdiden hayırlı olsun.

Kusura bakma, mobilden girince ikinci Lenovo cihazı görüntüleyemedim, şimdi sen uyarınca baktım, bahsettiğim model Lenovo Yoga Tab 11 YT-J706F. Belki kart limitini artırmayı da deneyebilirsin, sadece bir fikir.
Yine aralarında Lenovo Yoga Tab 11 YT-J706F derim, özellikle 4gb ram kurtaramayabilir diye düşünerek bu modeli incelemeni önerdim, yine kullanıcı yorumlarını ve inceleme videolarını es geçme diye belirtmek isterim. Şimdiden hayırlı olsun.
aslında beni p11 yanındaki klavye kalem hediyesi cezbediyor 8 gb ram 256 depolama elbette çok daha iyidir ama kalemi klavyesi derken bütçeyi aşıyor yine de teşekkür ederim önerin için

Geri