Neler Yeni

Ücretsiz GTA 5 Sadece İndirildiği Bilgisayarda mı Kullanılabilir?

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
Arkadaşlar malum epic game gta 5 i ücretsiz yaptı. Benim asıl bilgisayarım şuan garantide ben bu oyunu laptopa indirsem sadece laptopdamı oynanabilir yoksa birkez ücretsiz indirdim diye epic hesabıma eklenip daha sonra istediğim zaman istediğim pc ye ücretsiz indirebilir miyim?

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Arkadaşlar malum epic game gta 5 i ücretsiz yaptı. Benim asıl bilgisayarım şuan garantide ben bu oyunu laptopa indirsem sadece laptopdamı oynanabilir yoksa birkez ücretsiz indirdim diye epic hesabıma eklenip daha sonra istediğim zaman istediğim PC ye ücretsiz indirebilir miyim?
1 hesap daha aç işini garantiye al iki pc yede indirebilirsin ama aktif olarak 1 inden girebilirsin

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Gta 5 in bulunduğu epic games hesabınız ile başka pc ye indirip oynayabilirsiniz. Ama tek hesaptan aynı anda 2 farklı pc den oynayamazsınız.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Epic games hesabin da kaliyor

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Steam gibi düşün sadece 1 kere mi indirebiliyorsun , hayır. Epic games hesabına girdiğin her pcde indirebilirsin

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gta 5 in bulunduğu epic games hesabınız ile başka PC ye indirip oynayabilirsiniz. Ama tek hesaptan aynı anda 2 farklı PC den oynayamazsınız.
Sağolasın hocam benim laptop zaten GTA 5 açmaz ben sadece indirim bitmeden alayım diye dedim. O zaman şimdi laptopa indirim masaüstü gelincede hesabıma giriş yapıp masaüstüne de ücretsiz indirip oynayabilirim demi

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sağolasın hocam benim laptop zaten GTA 5 açmaz ben sadece indirim bitmeden alayım diye dedim. O zaman şimdi laptopa indirim masaüstü gelincede hesabıma giriş yapıp masaüstüne de ücretsiz indirip oynayabilirim demi
Minimum sistem gereksinimilerini pc karşılamıyor ise epic games indirmeye izin vermiyor diye biliyorum geçen gün bir konuda görmüştüm. Rica ederim dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
indirme kütüphanene ekle kalsın silinmez o

oynarsın tabii ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed
Instagram
sadolationn
Biraz komik bir soru. Bütün pc'lerden oynayabilirsin.

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
indirme kütüphanene ekle kalsın silinmez o

oynarsın tabii ki
Kütüphaneye eklendi şimdi bunu laptopa indirmeme gerek varmı. Laptop zaten açmıcak yalandan indirmim eğer hesabıma ücretsiz bir şekilde tanımlandıysa

Ekler

• WhatsApp Image 2020-05-16 at 14.17.54.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-16 at 14.17.54.jpeg
    306.4 KB · Hit: 50

hanzos

80+ Bronze
bütün pclerde oynayabilirsin fakat epic games hesabına girersen

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Epic Games hesabında kaldığı için oynayabilirsin. 2. Hesaba gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,601
Son üye
Elvina
Top Bottom