Alaka ergenlikle yazım hataları 40 yasina gelmiş yazim hatasi olan çok insanda var yaniErgenlik = Yazım hataları ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes kelimesinin nasıl yazıldığını bilemeyecek kadar cahilsin ve hala konuşuyorsun.
Pardon sorry yanlis okumusum ya yine benim sa*lakligim kdjfkdAlaka ergenlikle yazım hataları 40 yasina gelmiş yazim hatasi olan çok insanda var yani
Ne diyon la? 10 kere okudum anlamadım.Alaka ergenlikle yazım hataları 40 yasina gelmiş yazim hatasi olan çok insanda var yani
Ne alaka yazcaktim başa yazmamisimNe diyon la? 10 kere okudum anlamadım.
Ergenlikle ne alakası var, seviyesi düşük herif daha 1 kelimeyi doğru yazamıyorsun gelmişsin burada soru soruyorsun be cahil.anladık sende ergensin belli oldu
Soruya sende cevap veremiyorsun. Bu demek ki sende cahilsin.kaşınma istersen soruma cevap veremeyecek kadar sende cahilsin hadi şimdi git konumdan birdahada yazma
Neden herkese özelden ulaş diyorsun?Özelden ulaş
Kendi birliğimi kuruyorum AMD BİRLİĞİkawga
Neden herkese özelden ulaş diyorsun?
doğru konuş lan ağızını topla klavye delikanlılığı yapma seni hiç alakar etmez bu konu arkadaşlada konuştuk zaten sıkıntı yokErgenlikle ne alakası var, seviyesi düşük herif daha 1 kelimeyi doğru yazamıyorsun gelmişsin burada soru soruyorsun be cahil.
bir dur gözünü seveyim yaSoruya sende cevap veremiyorsun. Bu demek ki sende cahilsin.
Dua et burası forum.doğru konuş lan ağızını topla klavye delikanlılığı yapma seni hiç alakar etmez bu konu arkadaşlada konuştuk zaten sıkıntı yok
reis sende
bir dur gözünü seveyim ya
aynen kendini bilmişlerin işi yok burada hadi eyv 15 yaşDua et burası forum.
Hadi eyv ASASDASDASFAFsadfaynen kendini bilmişlerin işi yok burada hadi eyv 15 yaş