bu kartı ikinci elden çözersin 1500eReis bütçe 1.5 k ikici el bakacağım
hocam yaz direk 1100 olur mu eleman önce bi ayar olacak ondan sonra gireceksiniz damardan öğrenciyiz abe yardımcı ol falan filan adamda gel kardşeim 1400 diyecek abi son param 1300 diyeceksin hayırlı olsun1600 e var şimdi soracağım son fiyat ne olur diye
Yazdım bakalımhocam yaz direk 1100 olur mu eleman önce bi ayar olacak ondan sonra gireceksiniz damardan öğrenciyiz abe yardımcı ol falan filan adamda gel kardşeim 1400 diyecek abi son param 1300 diyeceksin hayırlı olsun
yatırım tavsiyesi değildir amma bence 1300e olur bu işYazdım bakalım
Bu arada benim sorduğum ana kart b460 m k şuanda çevremde a520 m k yok2099a a520m k var bence iyi kart
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah olur ben saeece valorant Minecraft oynamak için diliyorum PC valo da 200 FPS verse yeter yaniiiyatırım tavsiyesi değildir amma bence 1300e olur bu iş
link:?Bu arada benim sorduğum ana kart b460 m k şuanda çevremde a520 m k yok
İnşallah olur ben saeece valorant Minecraft oynamak için diliyorum PC valo da 200 FPS verse yeter yaniii
allah bereket versin hocamBu arada benim sorduğum ana kart b460 m k şuanda çevremde a520 m k yok
İnşallah olur ben saeece valorant Minecraft oynamak için diliyorum PC valo da 200 FPS verse yeter yaniii