Ucuz Fiyata Ekipman Dizmek [27 İnç 144Hz Monitör+Red Switch Klavye+Mouse 2144TL]

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
36,882
Eskisi gibi İndirim Listeleri Yapamasamda Sizler İçin Fırsatları Göstermeye Devam Ediyorum.
İncehesap'ta Sepette resimdeki ürünleri ekleyin ve aşağıdaki kuponu Çek/Promosyon kodu kullan kısmına yazın.
1625593967554.png

Keşke geçen gün konusnu açsaydım monitör kuponla 1600TL küsüre geliyordu [o zaman monitörün fiyatı 100TL daha azdı kuponla 1600TL bandına geliyordu şuan daha fazla ama yine de uygun özelliklerine göre]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Gamepower da Twitcherlara sponsor olmuş bazı kişilerdede %10 indirim kuponları vardı
Farewell'İn kodu: [Valorant Oynuyor Yayınlarda Genelde]
%10 İNDİRİMLİ alınabiliyor Gamepower ürünler
1625594171810.png

İNDİRİM KODU YUKARDA

Son düzenleme:
Eskisi gibi İndirim Listeleri Yapamasamda Sizler İçin Fırsatları Göstermeye Devam Ediyorum.
İncehesap'ta Sepette resimdeki ürünleri ekleyin ve aşağıdaki kuponu Çek/Promosyon kodu kullan kısmına yazın.
Alıntıyı görüntüle
Keşke geçen gün konusnu açsaydım monitör kuponla 1600TL küsüre geliyordu [o zaman monitörün fiyatı 100TL daha azdı kuponla 1600TL bandına geliyordu şuan daha fazla ama yine de uygun özelliklerine göre]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Gamepower da Twitcherlara sponsor olmuş bazı kişilerdede %10 indirim kuponları vardı
Alıntıyı görüntüle
İNDİRİM KODU YUKARDA
gamepower klavye pişmanlıktır ilerleyen zamanlarda tuşlar da sıkıntı olucaktır bende warlock blue switch vardı d tuşu basmamaya başladı. Arkadaşımda da w tuşu aynı hatayı vermeye başladı

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İNDİRİM KODU YUKARDA
Bence iyi değil bu fiyata. 200-300 tl daha fazla verip AOC monitör ile Logitech ekipman alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,974
Üyeler
184,549
Son üye
werveti
Geri