Düşünmeden alın fiyat çok iyi kendim kullanıyorum F/P.Kuzenimin 200-220 TL parası var mekanik klavye istiyor ne alabiliriz indirimde filan olan bildiğiniz model var mı
bu modelide internet kafede kullanmıştım gerçekten iyi bir modelDüşünmeden alın fiyat çok iyi kendim kullanıyorum F/P.
GameBooster G902 Strike Rainbow Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster G902 Strike Rainbow Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G902B ITOPYA'da.www.itopya.com
Bence benim attığımı alsın bir sorunu bulunmuyor.bunuda alabilirsiniz ama dikkatli olmanız gerek temiz tutmazsanız switchleri basmıyorJames Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu modelide internet kafede kullanmıştım gerçekten iyi bir model
James Donkey o kadar kaliteli değilbunuda alabilirsiniz ama dikkatli olmanız gerek temiz tutmazsanız switchleri basmıyorJames Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu modelide internet kafede kullanmıştım gerçekten iyi bir model
%100 bol bol özellikli G902 dururken neden KB435L ?kb435l alın 20 lira daha koyupm
Ben aktif olarak kullanıyorum yazdığım sorun hariç bir sıkıntısı olmadı şuana kadarJames Donkey o kadar kaliteli değil
kb435l G902 ye göre daha kötü bencekb435l alın 20 lira daha koyupm
Bu fiyata baya iyimis kesin mekaniktir dimi reis sen memnun musunDüşünmeden alın fiyat çok iyi kendim kullanıyorum F/P.
GameBooster G902 Strike Rainbow Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster G902 Strike Rainbow Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G902B ITOPYA'da.www.itopya.com
Full mekanik hocam ben çok memnunum.Bu fiyata baya iyimis kesin mekaniktir dimi reis sen memnun musun