neden versin kiİşin etik boyutunu bi kenara bırakıyorum bu 20 30 TL'lik Windows ve office keyler herhangi bir virüs taşıyor mu zarar verir mi pc'ye?
Virüs taşımazlarİşin etik boyutunu bi kenara bırakıyorum bu 20 30 TL'lik Windows ve office keyler herhangi bir virüs taşıyor mu zarar verir mi pc'ye?
KMS etkinleştirmesi değil sonuçta. Sorun olmaz dostum.Bilmem virüs falan taşır mı diye emin olmak istiyorum
Nereden satın aldınız hocam?Virüs taşımazlar
En fazla OEM Key diye MAK key gönderirler
Ben 70 TL ye OEM garantili key aldım daha ucuzada bulabilirsiniz ama anakarta gömülüyor kesin OEM olsun diye 2 katı para verdim
Elinde bu tür kod satan güvenilir bir satıcı veya link olan var mı ?
hyrİşin etik boyutunu bi kenara bırakıyorum bu 20 30 TL'lik Windows ve office keyler herhangi bir virüs taşıyor mu zarar verir mi pc'ye?
Vermez fakat onları alacağınıza forumda ki bulunan ücretsiz windows etkinleştirmeyi yapsanız daha mantıklı olur hem para vermezsinizİşin etik boyutunu bi kenara bırakıyorum bu 20 30 TL'lik Windows ve office keyler herhangi bir virüs taşıyor mu zarar verir mi pc'ye?
İşletim sistemin ne ?KMS etkinleştirmesi değil sonuçta. Sorun olmaz dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden satın aldınız hocam?
30-60 TL için gereksiz uğraşVermez fakat onları alacağınıza forumda ki bulunan ücretsiz windows etkinleştirmeyi yapsanız daha mantıklı olur hem para vermezsiniz