Ahmet ÇAKAL
80+
Öyle 2.el ekran kartı fiyatlarına bakarken İstanbul'da bi mağazaya denk geldim tuf RX 6700 XT 0 ı 8250 liraydı MSI gaming x 6700XT 8 k dı sizce güvenilir mi
EvetEsenyurtta değil mi dükkan
bende oraya benzettimEsenyurtta değil mi dükkan
Ondan zaten şüpheliyim usta adama sordum sesi de bı değişikEsenyurtta değil mi dükkan
Bunların mining döneminden beri ucuza ekran kartı ilanları var bana hep şüpheli gelmişti
Hocam bir açın. Gerçekse ve temizse 10DK ye ordayım.Ondan zaten şüpheliyim usta adama sordum sesi de bı değişik
Allah Allah ben ozamndan belli bakmadım ama öyleyse bı sıkıntı varBunların mining döneminden beri ucuza ekran kartı ilanları var bana hep şüpheli gelmişti
1 haftaya İstanbul'a tatile gideceğim yazarım hocam istersenHocam bir açın. Gerçekse ve temizse 10DK ye ordayım.
Oyuncu dünyası olan mı bu? Bu satıcı için ikinci el ürünleri 0 gibi bantlayıp 0 diye satıyor deniyordu.Öyle 2.el ekran kartı fiyatlarına bakarken İstanbul'da bi mağazaya denk geldim tuf RX 6700 XT 0 ı 8250 liraydı MSI gaming x 6700XT 8 k dı sizce güvenilir mi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bende öyle düşündüm ama tuf gaming 6700 XT en düşük 9.500 olmuş nasıl üstüne farkı koyuyorTest etmeden almamak gerekir. Muhtemelen önceden alınmış bu kart ve adam üstüne fiyat eklemesi yaparak satmak istiyor.
EvtOyuncu dünyası olan mı bu? Bu satıcı için ikinci el ürünleri 0 gibi bantlayıp 0 diye satıyor deniyordu.