Neler Yeni

Ucuza 6700 XT buldum

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Oyuncu dünyası, dolandırıcının önde gidenlerinden. 1 sene içerisinde 3 defa isim değiştirdi. Ekran kartlarında mining yapılmış, temizlenip sıfır görüntüsü verilerek kutusuna konuyor. Bir de sıfırmış gibi güvenlik etiketi yapıştırıyor. Hangi ekran kartı satıcısı ekran kartı kutusuna güvenlik amaçlı etiket yapıştırıyor, bilen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2022-08-10-14-40-37-93_e6c416a7a20cc47f021fe9117c5cadc8.jpg

Kutu bas bas bağırıyor ben daha önceden açıldım diye. Dikkatli olmakta fayda var.

Oyuncu dünyası, dolandırıcının önde gidenlerinden. 1 sene içerisinde 3 defa isim değiştirdi. Ekran kartlarında mining yapılmış, temizlenip sıfır görüntüsü verilerek kutusuna konuyor. Bir de sıfırmış gibi güvenlik etiketi yapıştırıyor. Hangi ekran kartı satıcısı ekran kartı kutusuna güvenlik amaçlı etiket yapıştırıyor, bilen var mı?

Alıntıyı görüntüle

Kutu bas bas bağırıyor ben daha önceden açıldım diye. Dikkatli olmakta fayda var.
Evet teşekkürler en azından 2. El sıvı soğutma fln belki alınır ucuza

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Ucuz etin yahnisi yavan olur arkadaşlar. Kutu daha önceden açılmış çok belli, bence almayın ama karar sizin.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Bulaşma hiç kardeşim her ürüne sıfır diyorlar öyle bir şey yok.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
burası dolandırıcı hocam 2.el ürünleri 0 diye satıyorlar işlem görmüş kartları da 0 diye satıyorlar temizleyip uzak durun burdan bütün yorumlarına bakabilirsiniz burda kart geçmiyor sadece nakit ile ödeme yapabiliyorsunuz fatura da çıkmıyor yani

MYSTIC

80+ Silver
Knk ben alcam da nasıl cashback e başvurduğumuzu söyleyebilir misin
Asus promotion yeri var(Donanım arsivinin Instagram profiline girince geçmiş hikayeler kısmında 6700xt adlı bir yer var linke ordan ulaşabilirsin.Fatura bilgini vs. Giriyorsun birkaç ay sonra yolluyorlar parayı.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
bunlar ucuza pc parçası falan satıyor hiç güvenmiyorum bunlara

bunlar ucuza pc parçası falan satıyor hiç güvenmiyorum bunlara
raftan tanıdım a

Ohoo kardeşim öyle düşünürsen hiçbir şey yapamazsın.Hem kargo takibi vardır.HEM DE SIFIR YANİ.sirf elime hemen ulaşıyor diye aynı fiyata 2.el almak baya mantıksız yani.

0 dual tabii ki.2. ele ne yaptıkları belli mi?Belki yanmanın eşiğinden döndü.2. el daha riskli o kadar yani.
Knk ben satın aldım ama daha fatura gelmedi ne zamana kadar basvurabilirim

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU

Alıntıyı görüntüle

Aynen öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,392
Üyeler
161,040
Son üye