Neler Yeni

Ucuzundan ama güzel rahat koltuk önerisi

fuatm

80+
Belime iyi gelebilecek çok ultra pahalı olmayan ofis koltuğu olabilir nerden bulabilirim veya öneriniz nedir konum istanbul

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
bütçe ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bütçe yoksa öneremeyiz ki ? Şimdi ben 500 TL koltuk önereceğim pahalı diyeceksin misal.

fuatm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet de 200 desem de yoktur mesela en ucuz neyse ve güzelse tamamdır alınır

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

İnternet cafede denk geldiğim ve çok rahat ettiğim. Hatta cafe sahibinin 1200 lira verdiğim oyuncu koltuklarından bu kadar övgü almıyorum dediği modeldir.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
kardeşim ofis koltuklarını da kullandım ama en rahatı bana göre şöyle. üni zamanında şu kollu balkon sandalyelerinden vardı ama sağlamdı yani geri yaslanınca kırılmayacak tipten. tabanına ince 1 minder onun üzerine elyaf çok şişkin olmayan bir minder ve sırt dayamalık fileli araba bel desteği (ismini bilmiyorum sırtı destekliyor) kullanıyordum. üzerine de kış aylarında plastik soğuk oluyor diye ince bi yeleğim vardı onla kaplamıştım hepsinin maliyeti 100tlyi bulmaz ama ister geriye yaslan ister bağdaj kur saatlerce otur rahatsız etmez. öyle oyuncu koltukları gibi şekil durmaz ama efsane rahattı. uğraşamam dersen deri almamanı tavsiye ederim gerisine karışmam

fuatm

80+
kardeşim ofis koltuklarını da kullandım ama en rahatı bana göre şöyle. üni zamanında şu kollu balkon sandalyelerinden vardı ama sağlamdı yani geri yaslanınca kırılmayacak tipten. tabanına ince 1 minder onun üzerine elyaf çok şişkin olmayan bir minder ve sırt dayamalık fileli araba bel desteği (ismini bilmiyorum sırtı destekliyor) kullanıyordum. üzerine de kış aylarında plastik soğuk oluyor diye ince bi yeleğim vardı onla kaplamıştım hepsinin maliyeti 100tlyi bulmaz ama ister geriye yaslan ister bağdaj kur saatlerce otur rahatsız etmez. öyle oyuncu koltukları gibi şekil durmaz ama efsane rahattı. uğraşamam dersen deri almamanı tavsiye ederim gerisine karışmam
bende var birtane rahat hem de minderi var ama tekerleksiz olunca mahvoluyor bütün olay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,435
Üyeler
168,786
Son üye
Serhat.01
Top Bottom